Fenerbahçe'nin yeni transferi Liverpool'dan

Roma'dan Diego Perotti ile 2+1 yıllığına el sıkışan sarı-lacivertli yönetim, dünyaca ünlü bir yıldızı daha kiralamak için düğmeye bastı. İngiliz basını bu gelişmeyi duyurdu.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Liverpool'dan

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak iddialı kadro kurmak için kolları sıvayan Fenerbahçe yönetimi, dünya yıldızını kadroya katmak için düğmeye bastı.

F.Bahçe Başkanı Ali Koç yaptığı açıklamada, "5-6 futbolcunun transferinde belli noktaya geldik. 2 tane hızlı kanat oyuncusu alacağız. Türk oyunculara ağırlık veriyoruz" demişti.

Bizzat Emre Belözoğlu'nun yürüttüğü operasyonda sarı-lacivertli kulüp Roma'da forma giyen Diego Perotti ile 2+1 yıllığına anlaşma sağlamıştı.

İngiliz basını, 'Sportif Direktör' olması beklenen Emre Belözoğlu önderliğinde ince eleyip sık dokuyan sarı-lacivertlilerin ünlü yıldızın peşinde olduğunu yazdı.

Ada basını, Liverpool'da gözden çıkarılan Shaqiri'nin menajerler tarafından Fenerbahçe'ye teklif edildiğini iddia etti.

Teknik direktör Klopp, bu sezon sadece 6 Premier Lig maçında forma giyen İsviçreli sol kanat oyuncusunu gelecek sezon kadroda düşünmüyor.

Sarı-lacivertliler'in 2023 yılına kadar kulübü ile sözleşmesi bulunan Shaqiri'yi kiralık olarak renklerine katmayı düşündüğü gelen haberler arasında.

Ligde sadece 174 dakika süre alan 28 yaşındaki futbolcu sadece 1 kez ağları havalandırabildi. Arnavut asıllı İsviçreli yıldız, geçtiğimiz yıllarda Galatasaray'ın da transfer gündemine gelmişti.