Terör gazisini darp edenler gözaltında

Son dakika haberine göre... Terörle mücadele gazisi ve eşini asansör tartışmasında darp eden baba L.Y. ile oğlu Z.Y. gözaltına alındı.

Terör gazisini darp edenler gözaltında

Antalya'da, terörle mücadele gazisi Gökhan Koç'u, "asansörde yük taşımayın" uyarısı yapmasının ardından darp eden baba L.Y. ile oğlu Z.Y. gözaltına alındı. Gözaltına alınan baba ve oğlu emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Antalya'da salı günü meydana gelen olayda, terörle mücadele gazisi Gökhan Koç, asansörde tadilat yükü taşıyan karşı komşusu L.Y. ve oğlu Z.Y.'yi, asansörle yük taşındığında bozulduğu konusunda uyardı. Bunun üzerine baba- oğul, gazi Gökhan Koç'u darp etti, gözlüğünü kırdı. Koç, eşine zarar verilmesin diye araya girdiğinde Z.Y. tarafından kıyafeti çekilerek yere düşürüldü. Ayakları protez olduğu için yere düşen Koç’un yüzüne Z.Y. dizi ile vururken, baba L.Y. de gazi Koç’u yerde sürükledi. Gazi Koç, güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleriyle birlikte savcılığa giderek şikayetçi oldu. 

Adliyeye sevk edildiler
Koç'un savcılığa suç duyurusunda bulunmasının ardından Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri L.Y. ile oğlu Z.Y'yi gözaltına aldı. Gözaltına alınan baba ve oğlu emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.