Son dakika: Süper Lig ve TFF 1. Lig'in yeni isim sponsoru belli oldu

Son dakika... Süper Lig ve TFF 1. Lig'in yeni isim sponsoru; "Trendyol" oldu. Sponsorluk anlaşması imza töreninde konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "TFF, Süper Lig ve 1. Lig kulüpleri adına Trendyol’a teşekkür ediyorum. Bu bir sponsorluk değil, iş ortaklığıdır" dedi. Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin ise, "Trendyol olarak sporu ülkemizin ortak değeri olarak görüyoruz. Türkiye’nin Trendyol’u olarak spora ve sporculara destek olmaktan gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Son dakika: Süper Lig ve TFF 1. Lig'in yeni isim sponsoru belli oldu

Son dakika...Türkiye Futbol Federasyonu ve Trendyol arasında işbirliği anlaşması imzalandı. Söz konnusu anlaşmaya göre Trendyol, Süper Lig ve TFF 1. Lig'in yeni isim sponsoru oldu.

SÜPER LİG'İN YENİ ADI BELLİ OLDU

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi Süper Lig'in yeni adının Trendyol Süper Lig, TFF 1. Lig'in yeni adının ise Trendyol 1. Lig olduğunu açıkladı.

BÜYÜKEKŞİ: BU BİR İŞ ORTAKLIĞIDIR

Düzenlenen işbirliği anlaşması imza töreninde konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi," TFF olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana futbolumuzun marka değerini artırmak için, kulüplerimize yeni gelir kaynakları yaratmak için, en önemli konuyu gündemimize aldık ve her gün yeni projeler üretiyoruz. İlkini de bugün hayata geçiriyoruz" dedi.

Büyükekşi, "Trendyol ile yapacağımız bu anlaşma ekonominin yanı sıra marka değerine de katkı yapacağına inanıyoruz" diye konuştu. 

Büyükekşi, "TFF, Süper Lig ve 1. Lig kulüpleri adına Trendyol’a teşekkür ediyorum. Bu bir sponsorluk değil, iş ortaklığıdır" ifadelerini kullandı. 

Son dakika: Süper Lig ve TFF 1. Lig'in yeni isim sponsoru belli oldu - Resim : 1

ÇETİN: SPOR VE SPORCULARA DESTEK OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ

Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin ise şunları söyledi:

“Trendyol olarak sporu ülkemizin ortak değeri olarak görüyoruz. Türkiye’nin Trendyol’u olarak spora ve sporculara destek olmaktan gurur duyuyoruz. Başkanımızın girişimleriyle Omuz Omuza kampanyasında biz de destek verdik. Hatayspor’un göğsünde de 'Trendyol Yemek' olarak yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Aynı desteği Gaziantep’e de vereceğiz."