Son dakika | TFF duyurdu! İki futbolcu Almanya ve Galler maçı kadrosundan çıkarıldı

Son dakika… Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Cengiz Ünder ile Hakan Çalhanoğlu’nun Almanya ve Galler ile oynanacak maçların aday kadrosundan çıkarıldığını açıkladı.

Son dakika | TFF duyurdu! İki futbolcu Almanya ve Galler maçı kadrosundan çıkarıldı

A Milli Takım'ın 18 Kasım günü Berlin'de Almanya ile yapacağı özel maç ve 21 Kasım günü Galler ile yapacağı EURO 2024 Elemeleri D Grubu'nda Galler ile oynayacağı maçların aday kadrosunda değişikliğe gidildi. 

Son dakika | TFF duyurdu! İki futbolcu Almanya ve Galler maçı kadrosundan çıkarıldı - Resim : 1

CENGİZ ÜNDER VE HAKAN ÇALHANOĞLU KADRODAN ÇIKARILDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFFCengiz Ünder'in planlama kapsamında, Hakan Çalhanoğlu'nun ise üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle kadrodan çıkarıldığını açıkladı. 

TFF’den konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Almanya ile 18 Kasım'da deplasmanda oynayacağı özel maç için bugün Berlin'e yolculuk edecek A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı.

Millî futbolcularımızdan Cengiz Ünder, yeni teknik heyetimizin antrenman metotlarını ve futbol felsefesini bizzat deneyimlemesi ve takım arkadaşlarıyla birlikte çalışması amacıyla, İstanbul'da dört günlük bir kamp dönemi geçiren A Millî Takımımızın Almanya ve Galler maçları aday kadrosuna davet edilmiş, daha önceden yapılan planlama kapsamında da kafilenin Berlin'e hareketinden önce kamp kadrosundan ayrılmıştır.

Takım kaptanımız Hakan Çalhanoğlu ise, A Millî Takımımızın dün ve bugün yapmış olduğu antrenmanlarda, geçirdiği üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle yer alamamıştır. Tıbbi durumunun yanı sıra, bebek bekleyen eşinin doğumunun çok yaklaştığı bilgisi de değerlendirilen millî oyuncumuz, teknik heyetimizin kararıyla A Millî Takımımızın aday kadrosundan çıkarılmıştır.”

Son dakika | TFF duyurdu! İki futbolcu Almanya ve Galler maçı kadrosundan çıkarıldı - Resim : 2