Son dakika | Trabzonspor resmen duyurdu! İki yıldız kadro dışı bırakıldı

Son dakika... Trabzonspor, Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Yapılan açıklamada, “Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır” denildi.

Son dakika | Trabzonspor resmen duyurdu! İki yıldız kadro dışı bırakıldı

Trendyol Süper Lig'in 21.hafta müsabakasında 21 Ocak günü Galatasaray ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da çarpıcı bir gelişme yaşandı. Bordo-mavili kulüp yaptığı açıklamayla Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un kadro dışı bırakıldığını duyurdu. 

Son dakika | Trabzonspor resmen duyurdu! İki yıldız kadro dışı bırakıldı - Resim : 1
Abdülkadir Ömür

 

"İKİ OYUNCUYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILMIŞTIR"

Trabzonspor’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok’un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır. Kamuoyuna duyurulur.”

Son dakika | Trabzonspor resmen duyurdu! İki yıldız kadro dışı bırakıldı - Resim : 2
Umut Bozok

 

ABDULLAH AVCI'DAN FLAŞ SÖZLER

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 5.Eleme Turu'nda Manisa FK ile oynanan ve bordo-mavili ekibin 3-1'in üstünlüğüyle sona eren maçın ardından çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Avcı şunları söylemişti:

"Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok, çeşitli sebeplerden ötürü antrenmanda yoklar. Onu çok net bilmiyorum. Onunla ilgili konuşup daha net bilgilere sahip olacağım diye düşünüyorum."