Son dakika | Trabzonspor'un yıldızı sezon sonunda futbolu bırakıyor

Son dakika... Trabzonspor'un Sloven futbolcusu Marek Hamsik, sezon sonunda futbolu bırakacağını açıkladı. Hamsik, "Bu sezonun ardından futbolu bırakıyorum. Trabzonspor benim son kulübüm olacak" dedi. 

Son dakika | Trabzonspor'un yıldızı sezon sonunda futbolu bırakıyor

Son dakika... Trabzonspor'un  2021 yılının yaz transfer sezonunda kadrosuna kattığı Sloven orta saha futbolcusu Marek Hamsik, geleceği hakkında kararını verdi.

Yıldız futbolcu Alanyaspor maçının hazırlıkları kapsamında yapılan antrenman önecesi açıklamalarda bulundu. Hamsik, yaptığı açıklamada sezon sonunda futbolu bırakacağını açıkladı.

"BU SEZONUN ARDINDAN FUTBOLU BIRAKIYORUM"

35 yaşındaki Hamsik, "Bu sezonun ardından futbolu bırakıyorum. Trabzonspor benim son kulübüm olacak" dedi. 

Son dakika | Trabzonspor'un yıldızı sezon sonunda futbolu bırakıyor - Resim : 1

"TRABZONSPOR BENİM SON TAKIMIM OLACAK"

Yıldız futbolcu, "Hayallerimi yaşadım. Doğmadan önce bile, doğar doğmaz aklımdan ilk geçen şey krampondu. Futbol benim kaderimdi. Futbol kariyerime 4 yaşında başlamıştım ve hayalim büyük işler yapabilen bir futbolcu olabilmekti. Bu kariyer adımlarını hızla tırmanarak buna erişebildiğimi umuyorum. Bugüne kadar oynadığım bütün futbol kulüplerine ve son takımım Trabzonspor’a bana formalarını ve bu şansı verdikleri için teşekkür ediyorum. Yine aileme ve yanımda olan yakın arkadaşlarıma bana inandıkları için teşekkür etmek istiyorum. Taraftarlara ve hayranlarıma da teşekkür ediyorum, olduğum kişi olarak beni sevdikleri için” ifadelerini kullandı. 

Son dakika | Trabzonspor'un yıldızı sezon sonunda futbolu bırakıyor - Resim : 2

"BU KARARI ALMAK KOLAY OLMADI"

Karar alma sürecinin zor olduğunu anlatan Hamsik, “Bu kararı almak benim adıma kolay olmadı ama ailemle konuştuk. Onlar da babalarının artık eve dönmesi gerektiğini söylediler. Benim için harika bir yolculuk oldu. Cumartesi günü Alanyaspor maçı Trabzonspor’da benim oynadığım son iç saha maçı olacak” şeklinde konuştu.

"HARİKA BİR YOLCULUKTU"

Açıklamaları sırasında duygulanan oyuncu, “Benim için harika bir yolculuktu. Son günlerin ve son maçların tadını çıkaracağım. Şu an ağlamıyorum belki ama hem çok mutlu, hem de başarabildiğim şeyler adına gururluyum” ifadelerini kullandı.

 HAMSIK'İN TRABZONSPOR KARİYERİ

Trabzonspor formasıyla şimdiye kadar 65 maçta forma giyen başarılı futbolcu, 5 gol, 5 asistlik katkı sağladı. Hamsik bu sezon birçok maçı sakatlık problemi nedeniyle kaçırmıştı.