Melis Sezen fena titretti! Yerinde duramadı: Bu dans günlerce konuşulacak

Son olarak Sadakatsiz dizisinde Derin Güçlü karakterine hayat veren Melis Sezen, Instagram hesabından dans ettiği görüntüleri paylaştı. Güzel oyuncunun kıvrak dans figürleri çok konuşulurken fanları ise adeta beğeni yağmuruna tuttu.

Son olarak Sadakatsiz dizisinde rol alan Melis Sezen, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerin başında geliyor. Ara ara dans videolarını takipçileriyle paylaşan Sezen, yine rahat durmadı. Instagram'dan hikaye atan Sezen, dans ettiği görüntüleri "Hadi bakalım kızlar" ifadesiyle takipçileriyle paylaştı.

Melis Sezen kimdir?

2 Ocak 1997 tarihinde İstanbul, Silivri'de doğan Sezen, lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir; bir adet erkek kardeşi bulunan Sezen’in ailesi ticaretle uğraşmaktadır.

İlk olarak Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde oynayan Sezen, dizi projeleriyle birlikte sinema filmlerinde de yer aldı.

2018 yılında gösterime giren Bizim İçin Şampiyon ile sinemaya da adım attı. 2019 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmeliğini yaptığı Mucize 2: Aşk filminde rol aldı.

2020 yılında TRT 1'de yayımlanan Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde başrol karakter olan "Nazan" karakterini canlandırdı. Sezen son olarak Sadakatsiz dizisinin başrol karakterlerinden biri olarak karşımıza çıkmıştı.