Ayrılmamak için birbirlerine kelepçelendiler

 Sosyal medya, ayrılmamak için kendilerini birbirlerine kelepçeleyen Ukraynalı çifti konuşuyor.

Ayrılmamak için birbirlerine kelepçelendiler

Ukrayna'da sürekli kavga eden ve ayrılmamak için kendilerini birbirlerine kelepçeleyen çift, 123 gün bu şekilde yaşadıktan sonra ayrılık kararı verdi.

Sürekli kavga eden ve ayrılmamak için kendilerini birbirlerine kelepçeleyen çift aylarca her şeyi beraber yapmak zorunda kalmıştı. Araba satıcısı Alexandr Kudlay ve güzellik uzmanı Viktoria Pustovitova, 123 gün sonra kararlarını açıkladı.

İngiliz Guardian gazetesinde yer alan habere göre, çift kameraların karşısına geçti ve ayrılık kararı aldıklarını duyurdu. Pustovitova ayrılık kararını duyururken gözyaşlarını tutamadı ve erkek arkadaşının bu süreçte kendisine yeteri kadar ilgi göstermediğini öne sürdü. Pustovitova'nın bu açıklamaları kısa sürede viral oldu.

28 yaşındaki kadın kelepçeli kaldığı dönemde en çok özlediği şeyin kişisel alanı olduğunun altını çizdi. 33 yaşındaki Kudlay ise ilişkilerini kurtarmak için böyle bir adım atmaktan dolayı pişman olmadığını belirtti. Ukraynalı çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde ilişkilerini kurtarmak için kendilerini birbirlerine kelepçelemişlerdi.