Sosyal medya paylaşılan video, izleyenlere çok önemli bir hayat dersini yeniden hatırlattı. Vazgeçenler değil, sabredenler kazanır

Sosyal medyada paylaşılan animasyon, insanların zaman zaman umutsuzluğa kapılsalar da sabrederek aslında büyük kazanç elde edebileceğini bir kez daha hatırlattı. Bazılarının daha kolay yoldan ve daha hızlı sahip olduklarına ulaştığını görmek kişilerin motivasyonunu düşürse de sabrın sonunda mutlaka bir mükafat bekler.

Sabır, ya da dayanç, zor koşullar altında cesaret ve metanetini yitirmeme duygusudur. Sabırlı insan uzun süreli gecikmelere ve tahriklere rağmen moralini bozmadan yoluna devam eder veya beklemesini sürdürür. 

"SABREDENLER KAZANIR"

Sosyal medyada paylaşılan bir animasyon da sabrın önemini bir kez daha insanlara hatırlattı. Yeraltı kaynağından iki kişinin su çektiğini gösteren görüntülerde, daha büyük bir havzaya sahip kaynaktan su çeken kişinin sabırsızlığı sebebiyle suya ulaşamadığı görüldü ve sabrın önemi bir daha anlaşıldı. Paylaşım, 'Vazgeçenler değil, sabredenler kazanır' başlığıyla paylaşıldıktan sonra binlerce kez izlendi.