Sosyal medyayı ikiye bölen davet! Düğününe eski eşini de çağırdı! Sözleri ise ağızları açık bıraktı

ABD'de dünyaevine giren Steve Bourdo isimli adam, eski eşini de düğününe davet etti. Gündeme oturan düğün sosyal medyada tartışma konusu oldu. Birçok kişi çiftin ilişkisinin yürütülemez olduğunu savundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Bourdo, "Eşim ve yeni eşim çok iyi anlaşıyor. Bazen bize gelip beraber takılıyoruz." dedi.

Sosyal medyayı ikiye bölen davet! Düğününe eski eşini de çağırdı! Sözleri ise ağızları açık bıraktı

ABD'de yaşayan Steve Bourdo, Shonda isimli sevgilisiyle görkemli bir törenle dünyaevine girdi. Düğüne damga vuran ise Bourdo'nun eski eşinin davetliler arasında bulunması oldu. Olay sosyal medyayı ikiye böldü.

Bourdo’nun 39 yaşındaki eski eşi Leah’yı düğününe çağırması çiftin yakın arkadaşlarını şaşırtsa da düğünde Leah’nın yaptığı konuşma büyük dikkat çekerek sosyal medyada tartışma yarattı.

Düğüne katılan Leah yaptığı konuşmada çifte mutluluk dilerken çok az kişinin bildiği gerçekleri de ortaya çıkardı. Leah’ın konuşması büyük alkış alırken bazı davetliler de gözyaşlarına hakim olamadı.

Konuşmasında Leah, “Biz boşandıktan sonraki dört yıl boyunca hiç konuşmadık. Sadece e-posta ve ebeveynlerimiz aracılığıyla iletişim kurduk. Fakat bizim büyük kalplerimiz vardı ve birbirimizi affettik. Her şeyi ortaya döktük ve şimdi kardeş gibiyiz” dedi.

Sosyal medyayı ikiye bölen davet! Düğününe eski eşini de çağırdı! Sözleri ise ağızları açık bıraktı - Resim : 1

Leah’nın konuşması büyük övgü alırken bazı sosyal medya kullanıcıları ise, çiftin ilişkisinin yürütülemez olduğunu söyledi. Leah, “Birçok insan bizi anlamıyor. Bu konuşmayı nasıl yaptığımı bile sorguluyor olabilir fakat çocuklarımız var ve biz birbirimizi affettik” dedi. Çift, 10 yıldır birlikte olduğunu ve çok genç oldukları için kavga ettiklerini dile getirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Steve de, “Bu harika bir durum. Eski eşim ve yeni eşim çok iyi anlaşıyor. Hatta bazen beraber dışarı çıkıp yemek yiyorlar. Kızlarımız hakkında konuşuyorlar, bize gelip takılıyoruz” dedi.