Sözde 'hayvansever'den ölüm tehditi! tv100.com editörünü hedef gösterdi, mermi fotoğraflarıyla gözdağı verdi! Seçil Balık: Yıldırmaya çalışıyorlar

tv100.com editörü Seçil Balık'ın başına gelenler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Sözde hayvansever ve dernek başkanı Ceyhun Güven, başıboş sokak köpekleriyle ilgili fikrini beyan eden ve haberler yapan editörümüz Seçil Balık'ı hedef gösterdi, yetmedi ölümle tehdit etti. Ancak Türk halkı tarafından sosyal medyada lince maruz kalan kendisi oldu.

Sosyal medya üzerinden gösterilen magandalık gün geçtikçe şiddetini arttırıyor. Son olarak tv100.com editörü Seçil Balık'ın başına gelenler durumun ciddiyetini gözler önüne serdi. Sosyal medya hesabından başıboş köpek sorunuyla ilgili görüşlerini bildiren ve haberler yapan Balık, bir cani tarafından ölümle tehdit edildi.

MERMİLİ FOTOĞRAFLA ÖLÜM TEHDİTİ

Sözde hayvansever Ceyhun Güven, editörümüz Seçil Balık'ı etiketleyerek yaptığı alçak paylaşımda, "Bu hayvan düşmanlarının, katillerinin ilacı budur" yazarak mermi fotoğrafı koydu. Paylaşımına, "Toprak altında çürüyecekler" ifadesini de ekleyen Güven, Seçil Balık'ı etiketleyerek ölümle tehdit etti, hedef gösterdi.

 PİŞKİNLİĞİ 'PES!' DEDİRTTİ

Ancak paylaşımının ardından sosyal medyanın deyim yerindeyse gazabına uğrayan kendisi oldu. Mermili çirkin tehdit, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fakat sanılanın aksine Ceyhun Güven, daha pişkin bir tavra bürünerek "Reklamın iyisi kötüsü olmaz" dedi. tv100.com editörümüz Seçil Balık, Güven'den şikayetçi oldu.

10 YAŞINDAKİ MAHRA'NIN BABASINI DA TEHDİT ETMİŞ

Güven'in iki yıl önce de köpekten kaçarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra'nın babasını tehdit ettiği ortaya çıktı.

SEÇİL BALIK: YILDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

tv100 Ana Haber'e konuşan editörümüz Seçil Balık, “Başıboş sokak hayvanlarıyla alakalı gündeme yansıyanlarla ilgili haber yapıyorum. İnsanların, çocukların, sokakta uğradığı saldırılar, başıboş sokak hayvanlarının toplatılarak barınaklarda daha iyi bakılması yönündeki talepleri haber yapıyorum. Bu tarz olaylarda, kişinin evinin önüne giderek silahla tehdit etmeler, evini basmalar gibi. İnsanları tehditle, susturarak, işlerinden kovdurarak yıldırmaya çalışan bir grup var dedi. Son olarak bir dernek başkanı beni tehdit etti, mermi fotoğrafı paylaşarak beni etiketledi” dedi.