tv100.com editörü Seçil Balık'a alçak tehdit!

Başıboş sokak hayvanları konusunu yaptığı haberlerle dile getiren tv100.com editörü Seçil Balık, sosyal medya üzerinden 'hayvansever' olduğunu iddia eden bir şahıs tarafından mermi fotoğrafı paylaşılarak tehdit edildi.

tv100.com editörü Seçil Balık'a alçak tehdit!

Başıboş sokak köpekleri sorununu yaptığı haberlerle dile getiren tv100.com editörü Seçil Balık, uzun süredir kendisine başlatılan linç girişimlerinin ardından son olarak yine sosyal medya üzerinden alenen bir tehditle karşılaştı.

tv100.com editörü Seçil Balık'a alçak tehdit! - Resim : 1

MERMİ FOTOĞRAFIYLA HEDEF GÖSTERİP TEHDİT ETTİ

X platformu üzerinden 'hayvansever' olan ve bir derneğe üye olduğu bilinen Ceyhun Güven isimli şahıs, paylaştığı mermi fotoğrafının üzerine "Bu hayvan düşmanlarının, bu katillerin ilacı budur. Bunların topluma faydaları olamaz. Rehabilite edilemezler, ıslah edilemez. Ya kodesten çıkartmayacaklar ya da toprak altında çürüyecekler. Çiçeğe, böceğe, hayvana, çocuğa dokunan insanların hayatla ilişkisi kesilmeli" ifadelerini kullanarak editörümüz Seçil Balık'ın sosyal medya hesabını etiketleyerek hedef gösterdi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

tv100.com editörü Seçil Balık, uğradığı tehdit sonrasında bu durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Ceyhun Güven isimli şahısa suç duyurusunda bulunduğunu açıklayan Seçil Balık, sürecin takipçisi olacağını belirtti.