Sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu! Galatasaray’dan Okan Buruk kararı!

Galatasaray sözleşmesi sezon sonunda bitecek Okan Buruk’un sözleşmesini uzatmak istiyor. Sarı kırmızılı yönetimin Buruk ile 1+3 yıllık opsiyonlu sözleşme imzalamak istediği, ücretini de kademeli olarak 30 milyon TL’ye çıkarmak istediği belirtildi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu! Galatasaray’dan Okan Buruk kararı!

Spor Toto Süper Lig lideri Galatasaray’da başarının bir numaralı ismi olan Teknik Direktör Okan Buruk ile sezon başında 1+1 yıllık sözleşmesi imzalamıştı. Takımın durumu ve derbilerden alınan başarılı sonuçlardan memnun olan yönetim, Okan Buruk ile devam etmek istiyor.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu! Galatasaray’dan Okan Buruk kararı! - Resim : 1

SÖZLEŞMESİ UZATILACAK

Takvim’in haberine göre sarı kırmızılı yönetim Okan Buruk ile 1 yıllık 3 yılı opsiyonlu bir sözleşme imzalamak istiyor. Yönetimin ilk olarak Buruk’un sözleşmesinde yer alan +1 yıl opsiyonu devreye almak istiyor. Başkan Özbek yönetiminin görev süresini düşünerek sözleşmeye 3 yıl daha opsiyon koydurmak istiyor.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu! Galatasaray’dan Okan Buruk kararı! - Resim : 2

YILLIK MAAŞI ARTACAK

Sarı-Kırmızılı ekipte 1+3 yıl kalması planlanan ve bu sezon şampiyonluğa koşan Okan Buruk'un yıllık kazancı da kademeli olarak artacak. Yönetim bu konuda Buruk'u mutlu edecek bir plan hazırladı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu! Galatasaray’dan Okan Buruk kararı! - Resim : 3

Bu sezon 17 milyon TL kazanan Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, opsiyon devreye girdikten sonra gelecek sezon 20 milyon TL kazanacak. Dursun Özbek yönetiminin göreve devam etmesi halinde Buruk’un maaşı kademeli şekilde artıp 30 milyon TL'ye kadar ulaşacak.