Sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu! Redmond’dan Beşiktaş’a güzel haber! O teklife olumlu yaklaştı

Beşiktaş yönetiminin takımda kalmasını istediği Nathan Redmond, siyah beyazlıların yaptığı 2+1 yıllık sözleşme ve 1,5 milyon Euro yıllık ücret teklifine olumlu yaklaştı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu! Redmond’dan Beşiktaş’a güzel haber! O teklife olumlu yaklaştı

Beşiktaş’ın sezon başında İngiliz ekibi Southampton’dan kadrosuna kattığı Nathan Redmond, son haftalarda gösterdiği performansla takımın önemli oyuncularından biri oldu. Fenerbahçe derbisinde 1 gol 3 asistlik performans sergileyen ve taraftarın gönlünde taht kuran futbolcu, geleceği hakkında karar vermedi.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu! Redmond’dan Beşiktaş’a güzel haber! O teklife olumlu yaklaştı - Resim : 1

SEZON SONUNU İŞARET ETTİ

Ümraniyespor ile oynanan maçın ardından konuşan Redmond, sezon sonunu işaret ederek, “Kariyerimin öncesine bakarsanız sezon devam ederken bir karar vermiş değilim, şu anda da durum farklı değil. Önümüzde önemli maçlar var. Ligi bitirebildiğimiz kadar yukarıda bitirmeye çalışacağız. Sonra bakacağız” açıklamasını yapmıştı.

Sabah’ın haberine göre Southampton'da 700 bin Euro, Beşiktaş’ta ise 1.5 milyon Euro ücret kazanan futbolcuya siyah beyazlılardan ilk teklif yapıldı.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu! Redmond’dan Beşiktaş’a güzel haber! O teklife olumlu yaklaştı - Resim : 2

TEKLİFE OLUMLU YAKLAŞTI

Siyah-beyazlı yöneticiler, Redmond'la yapılan yeni muvakale görüşmelerinde ekonomik olarak herhangi bir sorun bulunmadığını belirtti. 29 yaşındaki futbolcunun, kendisine sunulan 2+1 yıllık sözleşme ve 1,5 milyon Euro da yıllık ücret önerisine olumlu yaklaşım gösterdiği belirtildi.

EŞİYLE BERABER KARAR VERECEK

Redmond, haziran ayında doğum yapacak eşiyle birlikte geleceğiyle ilgili kararını verecek.

Beşiktaş formasıyla bu sezon 26 maça çıkan 29 yaşındaki Redmond 6 gol attı, 4 asist yaptı.