'Spiderman'ın sesi' oyuncu Harun Can'a köpek sevdirmeme dayağı! Neye uğradığını şaşırdı

'Spiderman' ve 'Deadpool' isimli süper kahramanları seslendiren oyuncu Harun Can, gezdirmeye çıkardığı köpeğini sevmek isteyen şahsa köpeğinin 'yabancılardan hoşlanmadığını' söylemesi üzerine dayak yedi. Hayatının şokunu yaşayan Harun Can, karakola giderek şikayetçi oldu.

'Spiderman'ın sesi' oyuncu Harun Can'a köpek sevdirmeme dayağı! Neye uğradığını şaşırdı

Spiderman ve Deadpool gibi süper kahramanları seslendiren ünlü seslendirme sanatçısı ve oyuncu Harun Can, köpeğini sevdirmediği için saldırıya uğradı. Olay sonrası soluğu karakolda alan Harun Can, kendisine saldıran şahıstan şikayetçi oldu. Şahıs ise iddiaları reddetti.

Sabah'tan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Oyuncu Harun Can, 20 Mart günü akşam saatlerinde köpeğiyle birlikte Beşiktaş'ta yürüyüşe çıktı.

Kulağında kulaklıkla köpeğini gezdiren Can, bir erkeğin kendisini takip ettiğini fark etti.

Yaklaşık 20 metre boyunca takip edilen Can'ın önünü erkek şahıs Ali T., kesti.

Kulaklığını çıkararak "Bir şey mi dediniz, duymadım" dedi.

'Spiderman'ın sesi' oyuncu Harun Can'a köpek sevdirmeme dayağı! Neye uğradığını şaşırdı - Resim : 1

SALDIRIYA UĞRADIĞINI İLERİ SÜRDÜ

Bunun üzerine Ali T., "Dursana lan köpeği seveceğim" dedi. Köpeğinin yabancı insanlardan hoşlanmadığını söyleyerek uzaklaşmaya çalışan Harun Can, tokat ve yumrukla saldırıya uğradı.

Kıyafetlerinin yırtıldığını ileri süren Can, neye uğradığını şaşırdı. Çevredeki vatandaşlar olaya müdahale etti. Oyuncu, vakit kaybetmeden polis merkezine giderek şikayette bulundu. Harun Can'ın şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

'Spiderman'ın sesi' oyuncu Harun Can'a köpek sevdirmeme dayağı! Neye uğradığını şaşırdı - Resim : 2

SALDIRGAN SUÇLAMAYI REDDETTİ

Kavganın başrollerinden olan Ali T., emniyete verdiği ifadesinde "Köpeğini gezdiriyordu. Köpeklerden korkuyorum, karşı karşıya geldiğimizde köpeği bana doğru yöneldi. Sahibine yönelik 'Lütfen köpeği çeker misiniz?' dedim. Ancak o bana 'Nasıl konuşuyorsun lan sen?' dedi. Sonrasında aramızda arbede çıktı" diyerek suçlamaları reddetti.