Gençlerbirliği, Mustafa Dalcı ile imzaladı!

Spor Toto 1’inci Lig’de mücadele eden Gençlerbirliği, tecrübeli teknik direktör Mustafa Dalcı ile 1,5 yıllık opsiyonlu sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği, Mustafa Dalcı ile imzaladı!

Spor Toto 1’inci Lig’de mücadele eden Gençlerbirliği, teknik direktör Mustafa Dalcı ile 1,5 yıllık opsiyonlu sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş, teknik direktör Mustafa Dalcı ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"Süper Lig'e çıkmak istiyoruz"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mustafa Dalcı, Türk futbolunda bir kültüre sahip olan lokomotif bir kulübe geldiğini ifade ederek, "Anlayışı ve prensipleri belli olan bir kulüp. Bunları düşününce buraya hayır demek kolay olmuyordu. Değerli başkanımla 1 hafta boyunca istişareler halindeydik. Taleplerimiz kendilerine ilettik. Onlar da tüm gücüyle bu isteklerimizi ve taleplerimizi yerine getirdi.

Amacımız belli, bulunduğumuz bu durumdan Gençlerbirliği’ni bir an önce kurtarmak. Bir projeye geldik. İnşallah bu sene hep birlikte bir güç birliği yaparak Gençlerbirliği’ni bulunduğu bu durumdan kurtarmak ve layık olduğu Süper Lig’e tekrar çıkarmak istiyoruz. Bu anlayışla, bu hırsla bu arzuyla şu anda karşınızdayız. Bunu hep beraber başararak bu mutluluğu birlikte yaşarız diye düşünüyoruz" diye konuştu.