İlhan Palut ayrılık sonrası ilk kez konuştu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Arabam com Konyaspor, teknik direktör İlhan Palut ile yollarını ayırdı. Palut, ayrılık kararı sonrası ilk kez konuştu.

İlhan Palut ayrılık sonrası ilk kez konuştu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Arabam com Konyaspor, flaş bir karar aldı ve teknik direktör İlhan Palut ile yollarını ayırdı.

İLK KEZ KONUŞTU

Palut, ayrılık kararı sonrası suskunluğunu bozdu ve ilk kez açıklamada bulundu. Konya'nın Sesi Gazetesi Spor yazarlarından Selman Selim Akyüz'e konuşan Palut, "Bugün yönetimden geldiler ve yolları ayırma kararının daha iyi olacağını söylediler. Kan değişikliğinin faydalı olacağını düşünmüşler. Herhangi bir sorun yoktu aramızda. Ara transfer dönemiyle ilgili de herhangi bir şey konuşmadık" dedi. 

İLHAN PALUT'UN KONYASPOR PERFORMANSI

46 yaşındaki teknik adam, Konyaspor ile  10 Şubat 2021 tarihinde sözleşme imzalamıştı. 2024 yılına kadar sözleşmesi devam eden Palut, yeşil-beyazlı takımla 81 maça çıktı.

Palut söz konusu 81 maçta 36 galibiyet, 25 beraberlik ve 20 mağlubiyetle 133 puan topladı ve maç başına da 1.64 puan ortalaması yakaladı. 

KONYASPOR, ALEKSANDAR STANOJEVİC'LE PRENSİPTE ANLAŞTI

Öte yandan, İlhan Palut ile sürpriz bir şekilde yollarını ayıran Yeşil-beyazlılar; Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic'le prensip anlaşmasına vardı.