Galatasaray 2-2 Alanyaspor!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray evinde Alanyaspor'u ağırladı. Bu zorlu karşılaşmayı tecrübeli hakemlerden Ali Palabıyık yönetti. Galatasaray 2-0 öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamadı. Alanyaspor 2. yarıda bulduğu gollerle skoru 2-2'ye getirdi ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Galatasaray 2-2 Alanyaspor!

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray evinde Alanyaspor'u ağırladı. Bu zorlu karşılaşmayı tecrübeli hakemlerden Ali Palabıyık yönetti.

Galatasaray 2-0 öne geçtiği karşılaşmada skoru koruyamadı. Alanyaspor 2. yarıda bulduğu gollerle skoru 2-2'ye getirdi ve taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Karşılaşmanın 31. dakikasında Sacha Boey, 90+4' de ise Abdülkerim Bardakçı kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İlk 11'ler

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Oliveira, Mertens, Rashica, Kerem, Icardi

Alanyaspor: Runarsson, Furkan, Efecan, Fer, Efkan, Fatih, Candeias, Rassoul, Yusuf, Hassan, Lusamba

Maçtan notlar

3' Kerem ceza alanında rakibinden sıyrıldı içeri çevirdi, İcardi boş kaleye tamamlamak isterken Alanya savunması araya girdi, bu kez Mertens sol çaprazdan vurdu, ağları sarstı ancak az önceki pozisyonda yere düşen İcardi'ye top çarpınca hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Gol iptal...

10' Galatasaray, Mertens'in golü ile öne geçti. Ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Icardi, sağ ayağının dışıyla ceza sahasına şık bir pas gönderdi. Kale sahası ön çizgisi üzerine bulunan Mertens sağ ayağıyla topa dokundu ve meşin yuvarlak kalecinin ayakları arasından ağlara gitti.

Galatasaray 2-2 Alanyaspor! - Resim : 1

22' Alanyaspor savunmasının yaptığı büyük hata Galatasaray'ı 2-0 öne geçirdi. Kale vuruşunu kısa kullanmak isteyen Alanyaspor, kendi ceza sahası içinde paslaştı. Rakibine önde baskı yapan Sarı-Kırmızılılar ise bu presin ödülünü aldı. Alanyaspor ceza sahası içinde kazanılan top, Oliveira'nın kafayla attığı pas ile Icardi'nin önünde kaldı. Arjantinli golcü topu filelere göndermeyi başardı.

Cimbom bir kez daha ofsayte takıldı

24' Nelsson yerdeyken pasını Rashica'ya verdi, Kosovalı oyuncu bekletmeden İcardi'ye yolladı, İcardi hızla rakip kaleye hareketlenip, çok şık şekilde topun dibine girdi, ağları havalandırdı ancak yine ofsayt...

KIRMIZI KART!

31' Boey orta alanda topu istediği gibi kontrol edemeyince geri dönmek istedi, bu sırada Candeias'ın baskısı sonrasında Boey rakibini arkadan çekti, Muslera'nın da kalesinden açılmış olmasını hakem Ali Palabıyık net pozisyon olarak değerlendirdi ve Boey'e kırmızı kart gösterdi. Aslan 10 kişi!

Galatasaray 2-2 Alanyaspor! - Resim : 2

44' Alanyaspor'da Yusuf Özdemir ceza sahası içerisinde yerde kaldı hakem Ali Palabıyık devam dedi.

İLK YARI SONUCU: GALATASARAY 2-0 ALANYASPOR

54' Oğuz Aydın sol çaprazdan sert vurdu, top Muslera'nın bakışları arasında üst direkten oyun alanına döndü.

63' Galatasaray'da ani gelişen atakta topla buluşan Mauro Icardi, orta sahadan çektiği şutta kaleci Runar Runarsson son anda çıkardı.  

Galatasaray 2-2 Alanyaspor! - Resim : 3

67' Alanyaspor aradığı golü Jure Balkovec ile buldu. Kazanılan frikikte topun başına gelen başarılı oyuncu Muslera'yı avladı ve skoru 2-1'e getirdi.

76' Alanya sol kanattan korneri kullandı, Leroy Fer kale dibinde bomboş kaldı, sert vurdu Muslera ayaklarıyla çıkardı, dönen topa Fer yine vurdu, bu kez aut.

84' Balkovec sağ çaprazdan açısı çok dar olan yerden kazanılan frikikte de kaleyi düşündü, Muslera zorlukla topu kornere çeldi.

90' Alanyaspor skoru 2-2 yaptı. Akdeniz ekibi Ahmed Hassan'ın 90. dakikada attığı golle beraberliği yakaladı 2-2

Abdülkerim Bardakcı, 90+4. dakikada direkt kırmızı kart gördü.

MAÇ SONUCU: GALATASARAY 2-2 ALANYASPOR