Sri Lanka tatilinden dönen İvana Sert çarpıcı açıklamalarda bulundu! "Timsah ve kanguru eti yedim"

Tarzıyla ve özel hayatıyla çok konuşulan Ivana Sert, 2011 yılında evlendiği turizmci Sezer Değirmenci ve oğlu Kayon Ateş ile geçtiğimiz haftalarda Sri Lanka'ya tatile gitti. Tatilde yaşadığı deneyimleri anlatan Sert, "Timsah ve hatta kanguru eti bile denedim. Yeniliklere açığım ve farklı tatları keşfetmek beni heyecanlandırıyor" sözleriyle dikkat çekti.

Sri Lanka tatilinden dönen İvana Sert çarpıcı açıklamalarda bulundu! "Timsah ve kanguru eti yedim"

2011 yılında evlendiği turizmci Sezer Değirmenci ve oğlu Kayon Ateş ile Sri Lanka'ya tatile giden İvana Sert yaşadığı deneyimleri anlattı: "Timsah ve kanguru eti denedim"

Sri Lanka tatilinden dönen İvana Sert çarpıcı açıklamalarda bulundu! "Timsah ve kanguru eti yedim" - Resim : 1

Tarzıyla ve özel hayatıyla çok konuşulan Ivana Sert, son olarak YouTube'da yayınlanan Stil İkonu yarışmasında jüri koltuğunda oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda ailesiyle Sri Lanka'ya tatile giden İvana Sert, oranın kültürüne dair bazı açıklamalarda bulundu.

Sri Lanka tatilinden dönen İvana Sert çarpıcı açıklamalarda bulundu! "Timsah ve kanguru eti yedim" - Resim : 2

Geçtiğimiz haftalarda oğlu Kayon Ateş ve eşi Sezer Değirmenci ile Sri Lanka'ya tatile gitti. O anları ise takipçileriyle paylaştı.

Unutulmaz deneyimler yaşayan İvana Sert, tatil dönüşü "Sri Lanka harikaydı, inanılmaz bir yer. Doğası ve insanlarının yaşam tarzı beni büyüledi. Yeni destinasyonlar keşfetmek beni mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

Sri Lanka tatilinden dönen İvana Sert çarpıcı açıklamalarda bulundu! "Timsah ve kanguru eti yedim" - Resim : 3

Farklı mutfakları denemekten keyif aldığını dile getiren Sert, "Timsah ve hatta kanguru eti bile denedim. Yeniliklere açığım ve farklı tatları keşfetmek beni heyecanlandırıyor" sözleriyle dikkat çekti.