11 yaşındaki çocuğa üç ayrı yerde tecavüz etti

11 yaşındaki çocuğu okul yoluna kaçıran adam, savunmasın çocuğa üç ayrı yerde tecavüz etti. Polisin yakaladığı sapık tüm suçunu itiraf etti.

11 yaşındaki çocuğa üç ayrı yerde tecavüz etti

İnsanın kanını donduran olay, Avustralya New South Wales'te yaşandı. 49 yaşındaki sübyancı sapık Brett David Hill, okul yolunda takip ettiği 11 yaşındaki kız çocuğunu makas zoruyla arabasına alarak kaçırdı. Küçük kızı çevrede ıssız bir noktaya götüren adam cinsel istismarda bulundu. Ardından bir tren istasyonunun yanında eylemi tekrarladı. Kızı bırakmadan önce bir kez daha saldıran sapık, daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

Her şeyi ailesine anlattı

Küçük çocuk 5 saat süren işkencenin ardından evine gitti ve olan her şeyi ailesine anlattı. Ailesi hemen durumu polise bildirdi. Polisler, kısa süre içerisinde adamın otomobilini tespit etti. Başlatılan operasyonda yolda aracı çevrilen şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Sapık adam, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi. Adam ilk sorgulasında üzerine atılı olan tüm suçlamaları reddederek kendisinin böyle bir şey yapmadığını savundu.

"Hapisanedeki eşinden zevk al"

Yargılamanın başlamasından önce bu kez suçlarını kabul eden adam 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mağdur çocuğun babası Newcastle Bölge mahkemesinde zanlıyı görünce, "Hapishane eşinden zevk al" diye bağırdı. Kraliyet savcısı Lee Carr SC, çocuğun ağırlaştırılmış cinsel tacizinden dolayı suçlu bulunduğunu açıkladı. Dedektif Müfettiş Brett Greentree, suçların “korkunç” olduğunu ve Avustralya’nın “tüylerini diken diken ettiğini' söyledi.

Mağdurun ailesi sapığın cezalandırılmasının içlerini bir parça rahatlatmış olmasına karşın, çocuklarının ömür boyu bu travma ile yaşayacak olmasının kendileri için en büyük zorluk olduğunu söyledi.