Kızına tecavüz eden genci öldürdü

43 yaşındaki anne 2016 yılında kızına tecavüz eden genci bulmak için dedektif gibi çalıştı. Ardından tecavüzcü olduğu genci tuzağa düşürmek için plan yaptı ve kardeşini çağırdı. Olayda hem kardeşi, hem de tecavüzle suçladığı genç öldü.

Kızına tecavüz eden genci öldürdü

2011 yılında kızı tecavüze uğrayan anne, hayatının en büyük acısını yaşadıktan sonra olayın peşine düştü. Bir dedektif gibi çalışan kadın, elde ettiği bütün ipuçlarını birleştirerek kızına bunu yapan adamı aradı. Sonunda hedefine ulaştığını düşündüğünde kızına tecavüz ettiğini düşündüğü gencin peşine düştü.

En başından bu yana kızının tecavüzcüsünü cezalandırmak için plan yapan kadın, genç adamın yakınlarına kadar sokuldu. Hakkında daha fazla bilgi sahibi olduktan sonra tuzağa çekebilmek için ayrı bir plan yaptı ve bunları kocasına anlattı. Kocası her şeye rağmen karşı çıkınca bu kez erkek kardeşinin yanına gitti.

Erkek kardeşi, yeğenine bunu yapan adamı cezalandırmak istediğini söyleyerek ablasıyla birlikte hareket etmeye başladı. Acılı anne, genç çocuğu ranza kurma bahanesiyle yanına çağırdı. Eve girdiğinde erkek kardeşiyle birlikte genç adamı ormanlık bir alana götürdüler. Burada tekrar sorgulama yapan anne, genç adamın kızına tecavüz eden kişi olduğuna inandı.

Kızına tecavüz eden genci öldürdü - Resim : 2
Olayda Jhon Vargas ve Xavier Sierra hayatını kaybetti. Connie Serbu'nun yargılanması sürüyor.

İkisi birden yere düştü

Aralarında çıkan tartışmada genç adam kaçmaya çalıştı ancak bunu başaramayınca kadının erkek kardeşiyle boğuşmaya başladı. O sırada silah bir kaç kez patladı. Sadece genç adam değil, kardeşi de yere düşmüştü. Kadın olayın şokuyla birlikte hem kızına tecavüz ettiğini düşündüğü adamı, hem de kardeşini yalnız bırakmadı. Polis raporuna göre olay yerine vardıklarında kadın ikilinin başında bekliyordu.

Her ikisi de olay esnasında hayatını kaybetmişti. Olayın nasıl olduğunu soran polislere, "Hepsi benim suçum. Kızıma tecavüz etti, bu yüzden de umurumda değil. Bana olanları anlattı" dedi. Polis tarafından gözaltına alınan kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Amerika'nın Florida eyaletinde gerçekleşen olay öncesinde acılı anne Connie Serbu'nun eşine, çocuklara tek başına bakmak zorunda kalacağı yönünde telkinde bulunduğu açıklandı. 18 yaşındaki tecavüzcü olduğu iddia edilen Xavier Sierra'nın ailesi ise oğullarına atılan suçlamaları kabul etmedi.

Cezaevine atıldıktan sonra olay esnasında hayatını kaybeden kardeşi Jhon Vargas'ın cenaze törenine katılmak isteyen kadının isteği mahkeme tarafından reddedildi.

Olayla ilgili soruşturmanın tamamlanmasının ardından mahkeme devam ediyor.