Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin bu haftaki konuğu Yusuf Güney! Yeni şarkısını ilk kez Berber Muhabbeti’nde söyledi

tv100'ün ilgiyle izlenen Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti programının bu haftaki konuğu şarkıcı Yusuf Güney oldu. Türkiye’deki son röportajını tv100’e verdiğini söyleyen Güney dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, “Kenan Işık, astral boyutta kaybolmuş durumda.” dedi. Yusuf Güney ayrıca programda yeni şarkısını da ilk kez söyledi.

tv100'ün ilgiyle izlenen Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti programına bu hafta ünlü sanatçı Yusuf Güney konuk oldu. Programda samimi açıklamalarda bulunan Güney, yeni şarkısını ilk kez tv100'de seslendirdi. Güney programda uzun yıllardır komada olan Kenan Işık ile ilgili de dikkat çeken açıklkamalarda bulundu

"KENAN IŞIK ASTRAL BOYUTTA KAYBOLDU"

Yusuf Güney Kenan Işık'ın astral boyutta kaybolduğunu söyleyerek, "Bitkisel hayatın anlatımı astral boyutta kaybolmaktır. Ben Kenan abinin bunu yaşadığını düşünüyorum ve çok net söylüyorum. Kabul etsinler veya etmesinler tanımlanamayan çoğu şey tıbbın ötesindedir. Bu işin üst düzey ilmini bilen bir medyum da Kenan Işık’ı geri getirebilir." dedi.

Yusuf Güney’in programdaki diğer açıklamaları şöyle:

“RUHUNU KONTROL EDERSEN UZAYA GİDEBİLİRSİN”

Ben hep gidiyorum zaten. İnsan ruhunu kontrol edebildikten sonra çok rahat bir şekilde alemleri gezip gelebilir. Çok acayip şeyler gördüm. Bunlar rüya değildi arkadaşlar.

“TÜRKİYE’DEKİ SON RÖPORTAJIMI YAPIYORUM”

2008’in Ağustos ayında ilk Rafet abimle düet şarkımızı yaptıktan sonra İngiltere’den İstanbul’a kesin dönüş yaptım. Ailem hala orada. Türkiye’deki son röportajımı yapıyorum.

“INSTAGRAM HESABIMI ŞÜKRÜ DUDU AÇTIRDI”

O zamanlar Facebook, MSN falan vardı. Biz yaşlıyız. Bana zorla açtırdın. Harbi o ne dedim. Keşke açtırmasaydın. Allah’tan TikTok açtırmadın.