Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti'nin konuğu ünlü organizatör Ahmet San oldu! Popstar yarışmasında Deniz Seki ve Bayhan arasında neler yaşandı?

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti programına dünyaca ünlü organizatör Ahmet San konuk oldu. San, Popstar yarışmasında o dönem jüri olan Deniz Seki ile yarışmacı Bayhan arasında yaşanan gerilimi anlattı. "O tatsız bir olaydı" açıklamasını yapan San, "Orada bana göre Deniz Seki yersiz şekilde değindi bazı konulara. Her insan hata yapabilir, o hatanın da cezasını öder, bu Bayhan’ın başına geldiği gibi hepimizin başına da gelebilir" ifadelerini kullandı.

tv100'ün yepyeni programı Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin konuğu, dünyaca ünlü Türk organizatör Ahmet San oldu. Ahmet San, bir dönem televizyon kanallarının çok izlenen yarışması Popstar ile adından söz ettirmişti. 

Ünlülerin kuaförü Şükrü Dudu, tv100'de sunduğu 'Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’ programında konuğu olan ünlü organizatör Ahmet San'a, Popstar yarışmasında jüri olan Deniz Seki ile yarışmacı olan Bayhan arasında yaşanan gerilimi sordu. 

"TATSIZ BİR OLAYDI"

Deniz Seki ile Bayhan arasında yaşanan gerilim için "O tatsız bir olaydı" açıklamasını yapan San, "Bana göre 4 jüri üyesinden biri olarak Bayhan’ı ben finalist olarak görmek istemezdim. Bu yapım ama başta Armağan olmak üzere seçimlerde bile tercihlerini televizyon şovu niteliğinde almışlar. Oradaki birkaç unsur aslında programa çok büyük renk kattı. Müzikalite açısından bana göre katmaz dediğim katkıları, reyting ve popülarite açısından kazandırdı." ifadelerini kullandı. 

Ünlü menajer Ahmet San, Bayhan ile ilk tanışmasını da şöyle anlattı: 

"Bayhan’la biz ilk tanışdığımızda aşçı yardımcısıydı. Geçmişinde de kimi polisiye olaylar yaşanmış. Orada bana göre Deniz Seki yersiz şekilde değindi bazı konulara. Her insan hata yapabilir, o hatanın da cezasını öder, bu Bayhan’ın başına geldiği gibi hepimizin başına da gelebilir. Zaten, evren sana bir şekilde yanlışlıklarını ödettiriyor, o günkü Deniz’in yanlış tutumunu haksız olsa dahi, ‘Büyük konuşma’ şeklinde o gün ona dersiyle göstermiş oldu, diye düşünüyorum."