Süper Kupa maçındaki iddia gündeme bomba gibi düşmüştü: Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçeli Emirhan'ın "Bizi kandırdılar" sözlerine yanıt

Galatasaray'ın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu, Süper Kupa maçının öncesinde Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Emirhan Arkutcu ile arasında geçtiği iddia edilen "Bizi kandırdılar" sözlerine cevap verdi. Aktürkoğlu, topu taca atacakları yönünde bir konuşma yapmadıklarını kaydetti.

Süper Kupa maçındaki iddia gündeme bomba gibi düşmüştü: Kerem Aktürkoğlu'ndan Fenerbahçeli Emirhan'ın "Bizi kandırdılar" sözlerine yanıt

Fenerbahçe U-19 takımıyla birlikte Süper Kupa maçına çıkması ve sahadan çekilmesiyle birlikte en çokı tartışılan konulardan biri, Galatasaraylı Kerem Aktrükoğlu'nun, sarı-lacivertli ekibin futbolcularıyla yaşadığı diyalog olmuştu.

Kerem Aktürkoğlu'nun U-19 takımı kaptanı Emirhan Arkutcu'nun yanına giderek "Maç başladığında topu taca atacağız, eğer siz başlarsanız siz de taca atın, ne olacaksa olsun." dediği iddia edilmişti.

Maçın ardından Emirhan, "Kerem ağabey bana topu taca atacaklarını söyledi, ancak bunu yapmadılar. Gol attıktans sonra da sevinç yaşadılar. Bizi kandırdılar." ifadelerini kullanmıştı.

Milliyet'in haberine göre, Galatasaray'da kulüp yetkililerinin bu durumu Kerem'e sorduğu ve futbolcunun ise "Böyle bir diyalog yok. Ben kardeşimize hoş geldiniz dedim. Sizlik bir şey yok. Üzülmenize ve kafanıza takmanıza gerek yok" ifadesini kullandım. Bu konuşma sırasında Fenerbahçeli kardeşimiz başka yöne bakıyordu." yanıtını verdi.