Süper Lig şampiyonu Galatasaray'a 15 milyon euro'luk 10 numara. Yaşı daha 26! Her an imza atabilir

Yeni sezonda Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sarı kırmızılı yöneticilerin transfer hedefinde Southampton'ın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Joe Aribo var. Yaşı henüz 26 olan futbolcunun güncel piyasa değeri ise 15 milyon euro.

Süper Lig şampiyonu Galatasaray'a 15 milyon euro'luk 10 numara. Yaşı daha 26! Her an imza atabilir

Şampiyonlar Ligi'nde bu sene Türkiye'yi temsil edecek Türk takımı Galatasaray'ın ön elemeleri geçtikten sonra gruplara kalması ülke puanımız için de büyük fayda sağlayacak. Bu nedenle futbolseverlerin gözü bir yandan Galatasaray'a çevrilmiş durumda. Sarı kırmızılı ekibin yöneticilerinin transfer çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor. 

26 YAŞINDAKİ OYUNCU İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Galatasaray, Southampton'ın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Joe Aribo için görüşmelere devam ediyor. Genç futbolcunun güncel piyasa değeri şu an için 15 milyon euro. Sarı kırmızılı yöneticilerin bu rakam üzerinden indirime gitmeye çalıştıkları ifade ediliyor. 

Süper Lig şampiyonu Galatasaray'a 15 milyon euro'luk 10 numara. Yaşı daha 26! Her an imza atabilir - Resim : 1

GÖRÜŞMELER UZUN SÜREDİR DEVAM EDİYOR

Oyuncu ile görüşmelerin uzun süreden bu yana devam ettiği öğrenilirken, tarafların maaş konusunda da anlaşmasının ardından hızla imza aşamasına geçilebileceği kaydedildi.