Süper Lig’de derbi heyecanı! Galatasaray, Beşiktaş’ı ağırlıyor! İşte Okan Buruk ve Burak Yılmaz’ın muhtemel ilk 11’leri

Trendyol Süper Lig’in 9.hafta maçında Galatasaray evinde Beşiktaş’ı derbi müsabakasında ağırlıyor. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ve Beşiktaş teknik sorumlusu Burak Yılmaz’ın muhtemel ilk 11’leri belli oldu.

Süper Lig’de derbi heyecanı! Galatasaray, Beşiktaş’ı ağırlıyor! İşte Okan Buruk ve Burak Yılmaz’ın muhtemel ilk 11’leri

Trendyol Süper Lig, milli takımlar için verilen aranın sona ermesinin ardından yeniden başlıyor. Bu kapsamda Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde saat 19.00’da başlayacak maçta Beşiktaş’ı konuk ediyor.

Maçı hakem Halil Umut Meler yönetecek Meler’in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Mert Güzenge üstlenecek.

GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ’IN SON DURUMU

Geçen sezon şampiyon tamamladığı lige iyi başlayan Galatasaray, 8 müsabakada 7 galibiyet, 1 beraberlik aldı. Galatasaray, topladığı 22 puanla haftaya lider Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde ikinci sırada girdi.

Süper Lig'in kalan bölümünde beklentilerin uzağında kalan Beşiktaş, oynadığı 8 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi yaşadı. Hanesine 16 puan yazdıran siyah-beyazlı ekip, haftaya 4. sırada girdi.

GALATASARAY- BEŞİKTAŞ MUHTEMEL İLK 11

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Ndombele, Torreira, Kerem, Barış, Zaha, Icardi

Beşiktaş: Mert, Rosier, Colley, Amartey, Zaynutdinov, Tayfur, Amir, Gedson, Ghezzal, Rashica, Aboubakar.