Süper Lig'in yeni FIFA hakemleri belli oldu!

Dünya Kupası sebebiyle ara verilen Süper Lig'de hakemleri FIFA kokartı heyecanı sardı. Geçtiğimiz günlerde jübilesini yapan Cüneyt Çakır ile FIFA hakemi olduktan sonra sakatlanan ve istenilen performansı gösteremeyen Zorbay Küçük'ün çıkarılacağı FIFA hakemleri listesine 2 yeni isim eklendi. İşte tv100.com'un özel haberi...

Süper Lig'in yeni FIFA hakemleri belli oldu!

Dünya Kupası sebebiyle ara verilen Süper Lig'de hakemleri FIFA kokartı heyecanı sardı. Geçtiğimiz günlerde jübilesini yapan tecrübeli hakem Cüneyt Çakır ile FIFA hakemi olduktan sonra istenilen performansı bir türlü gösteremeyen Zorbay Küçük'ün çıkarılacağı FIFA hakemleri listesine 2 yeni isim eklendi.

İşte tv100.com spor editörü Mehmet Batuhan Ağır'ın özel haberi

Zorbay Küçük koşamadı

Çiçeği burnunda FIFA hakemi Zorbay Küçük, UEFA'nın hakem gelişimi için 8-11 Mayıs 2022 tarihleri arasında Nyon'da düzenlediği "Uluslararası Hakemler için 31. UEFA Giriş Kursu" sonrası testlerini ve kural sınavlarını geçemedi.  

Süper Lig'in yeni FIFA hakemleri belli oldu! - Resim : 1

3 isim dikkat çekiyor

Süper Lig hakemleri içerisinde gösterdiği performansla üç isim ön plana çıktı. Bu isimler; Ali Şansalan, Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar...

Ali Şansalan sınavı geçemedi

Geçtiğimiz sezon oynanan Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra oldukça tartışılan Ali Şansalan, 5 hafta sahalardan uzak kalmıştı.

tv100.com spor editörü Mehmet Batuhan Ağır bu karşılaşmada Şansalan'ın İngilizce sıkıntısı yaşadığını duyurmuştu. 

TFF'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı İngilizce sınavında birçok isim sıkıntı yaşadı. O isimlerden biri de 34 yaşındaki Ali Şansalan oldu ve bu sezon FIFA kokartı takma şansını kaybetti.

Yeni FIFA hakemleri Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar oldu

Merkez Hakem Kurulu 10 Aralık'ta Antalya'da hakem semineri gerçekleştirecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de katılacağı bu seminerde Atilla Karaoğlan ve Erkan Özdamar'a FIFA kokartı takılacak.

Karaoğlan bu sezon 6 maça çıktı

Süper Lig'in yeni FIFA hakemleri belli oldu! - Resim : 2

Özdamar 4 maçta düdük çaldı

Süper Lig'in yeni FIFA hakemleri belli oldu! - Resim : 3

FIFA hakemleri

Ali Palabıyık, Halil Umut Meler, Arda Kardeşler, Abdulkadir Bitigen, Yaşar Kemal Uğurlu ve Zorbay Küçük FIFA hakemi olarak bu sezon Süper Lig'de görev aldı.