Süper Lig'e çıkması kesinleşmişti! Samsunspor’da 19 oyuncu ilk kez şampiyonluk sevinci yaşadı!

Eyüpspor'un kaybetmesinin ardından Süper Lig'e yükselmeyi garantileyen Samsunspor’da, takımdaki 19 oyuncu ilk kez şampiyonluk sevinci yaşadı. İşte o isimler...

Süper Lig'e çıkması kesinleşmişti! Samsunspor’da 19 oyuncu ilk kez şampiyonluk sevinci yaşadı!

Spor Toto 1. Lig'in lideri Samsunspor, ligin bitimine 6 hafta kala Süper Lig’e çıkmayı garantiledi. Türkiye profesyonel liglerinin tarih olarak en erken şampiyonluğunu ilan eden kırmızı-beyazlılarda kadroda bulunan ve sezon içerisinde süre alan 19 futbolcu ilk kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Kadrodaki 9 oyuncu şampiyonluk duygusunu daha önce en az 1 kez daha yaşarken, 4 futbolcu ise geçen sene oynadıkları takımlarda da Süper Lig’e çıkma sevinci yaşamışlardı.

19 OYUNCUNUN İLK ŞAMPİYONLUĞU

Samsunspor kadrosunda bulunan oyunculardan Jakup Szumski, Zeki Yavru, Soner Gönül, Ali Ülgen, Berk Taşkın, Celil Yüksel, Yunus Emre Çift, Kadeem Harris, Moryke Fofana, Cihan Kahraman, Muhammet Ali Özbaskıcı, Soner Aydoğdu, Ait Bennasser, Emre Demir, Barış Alıcı, Gaetan Laura, Ahmet Sağat, Polat Yaldır ve Moussa Guel daha önce oynadıkları takımlarda lig şampiyonluğu yaşamamışlardı.