Hakan Altun, sevgilisi Gonca Vuslateri için herkesi sildi!

Sürpriz bir şekilde aşk yaşamaya başlayan Gonca Vuslateri ve Hakan Altun'dan yepyeni bir aşk fotoğrafı paylaşımı daha geldi. İkilinin bu fotoğrafına beğeni ve yorum yağarkeni Hakan Altun, ınstagram hesabından herkesi sildi. Sadece Gonca Vuslateri kaldı.

Hakan Altun, sevgilisi Gonca Vuslateri için herkesi sildi!

Geçtiğimiz günlerde aşk yaşamaya başlayan Gonca Vuslateri ve Hakan Altun çiftinden, yeni bir aşk pozu geldi. Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Altun ile çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. 

Hakan Altun, Instagramdan herkesi sildi

Aşklarını dolu dizgin yaşayan çift, Bodrum sahillerinde romatizm yaşıyor. Öte yandan sosyal medya hesabı Instagramda bir çok kişiyi takip eden Hakan Altun, herkesi sildi. Ünlü sanatçı Altun, artık sadece Gonca Vuslateri'yi takip ediyor.  

Hakan Altun, sevgilisi Gonca Vuslateri için herkesi sildi! - Resim : 1

Bodrum sahilinde aşka geldiler, hem de Sezen eşliğinde

Ünlü sanatçılar Gonca Vuslateri ve Hakan Altun, Bodrum sahiilerinde romantik dakikalar yaşadı. Sezen Aksu'nun Erkek Güzeli şarkısı eşliğinde, aşka geldi. Çift, fon müziği olarak da Sezen Aksu'yu tercih etti.

 

Hakan Altun, sevgilisi Gonca Vuslateri için herkesi sildi! - Resim : 3

Geçtiğimiz hafta da Hakan Altun, sosyal medya hesabı Instagram'dan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri ile beraber çekilmiş bir fotoğrafını paylaşmıştı. Birbirlerine sarıldıkları anı paylaşan Altun, "Hikayede kalmasın dedik" notunu düşüp, kalp emojisi koymuştu.

Hakan Altun, sevgilisi Gonca Vuslateri için herkesi sildi! - Resim : 4