Sürpriz transfer! Göztepe, eski Galatasaraylı oyuncuyla anlaşmaya vardı

Transfer sezonunun hızlı takımlarından olan Göztepe, Samsunspor’un orta saha oyuncusu Celil Yüksel ile her konuda anlaşmaya vardı. Transferde bir pürüz çıkmazsa Celil, bir yıllığına kiralık olarak Göztepe forması giyecek.

Sürpriz transfer! Göztepe, eski Galatasaraylı oyuncuyla anlaşmaya vardı

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’de transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Şimdiye kadar, Kasımpaşa'dan Tarkan Serbest, Altınordu’dan Ali Dere, Ankara Keçiörengücü'nden Ogün Bayrak, Southampton’dan Mateusz Lis, Çaykur Rizespor’dan Kubilay Kanatsızkuş, Diambars’dan İbrahima Sory Diallo, Trabzonspor'dan Taha Altıkardeş ve Konyaspor’dan da Mame Diouf’u kadrosuna katan İzmir temsilcisi, orta saha transferi için harekete geçti.

Sürpriz transfer! Göztepe, eski Galatasaraylı oyuncuyla anlaşmaya vardı - Resim : 1

HER KONUDA ANLAŞMAYA VARILDI

Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon 1. Lig’de Samsunspor’la şampiyonluk yaşayan orta saha oyuncusu Celil Yüksel ile her konuda anlaşmaya vardı. Bir pürüz çıkmaması durumunda 25 yaşındaki oyuncunun kiralık olarak Göztepe’ye katılması bekleniyor.

Galatasaray altyapısından çıkan Celil Yüksel, geçtiğimiz sezon Samsunspor formasıyla toplam 32 maça çıkma başarısı gösterdi.