Aşkım'dan bomba açıklamalar!

Survivor 2020'den elenen son isim olan Aşkım, Gönüllüler Takımı'ndan Nisa'ya kameralar önünde farklı, kameralar yokken farklı davranıldığını söyledi. İşte Aşkım'ın çok konuşulacak açıklamaları...

Aşkım'dan bomba açıklamalar!

Survivor 2020 hayranlarını ikiye bölen isimler arasında yer alan Aşkım, Survivor Panorama'da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özellikle ruh hali sürekli değişen Nisa konusunda bomba ifadeler kullanana Aşkım, takım arkadaşlarının Nisa'ya kameralar önünde farklı, kameralar yokken çok daha farklı davrandıklarını söyledi.

Takım arkadaşları arasında bir tek Cemal Can'ı diğerlerinden ayrı tutan Aşkım, "Nisa'ya farklı davranılması bizi gerçekten şaşırtıyordu. Sadece Cemal Can her zaman destek oluyordu" dedi.

"Oyundan düşüyor, ağlayıp bırakıyor"

Nisa'nın yaşadıklarına tam olarak anlam veremediklerinin altını çizen Aşkım, "Nisa ile çok iyi anlaştık ve dışarıda da görüşeceğiz" diyerek, her şey çok iyiyken bir anda moralinin bozulduğunu ancak bu durum için onu suçlamadığını söyledi. Psikolojik olarak çok büyük bir savaş verdiklerini belirten Aşkım, "Tek şaşırdığım nokta, Nisa oyundan düşüyor, ağlayıp oyunu bırakıyor" diye konuştu.

Takım arkadaşlarının kameralar yokken, "Daha ne yapacağız, nasıl yükselteceğiz" gibisinden cümleler kurduğunu ancak kameraların önüne gelince hepsine destek olur gibi yaptığını belirten Aşkım, Evrim ve Ardahan'ın bunu çok yaptığını, sadece Cemal Can'ın sürekli destek olduğunu ve söylenmediğini kaydetti.

"Ersin ağabey yıkılır..."

Ersin Korkut'un köpeğinin yaşamını yitirdiğini öğrenen Aşkım, "Eğer Ersin ağabey köpeğinin öldüğünü öğrenirse yıkılır. Çünkü köpeği onun için çok ama çok değerli, burada belki en çok özlediği şey köpeğidir. Adaya boya getirdiler, Ersin abi barakanın her yerine köpeği Mes'in adını yazdı" dedi.

"Her şeye rağmen kötü düşünmek istemiyorum"

Aşkım, konseyde Ünlüler Takımı'nın yaptığı stratejiyi anlattı. Mert beni yazın, SMS'te güçlü isimler çıkarırız" dedi ve "Ben yine de her şeye rağmen kötü düşünmek istemiyorum, beni bilerek elediğini düşünmüyorum." dedi.

Survivor'da çok fazla tecrübe edindiğini ve yarışmanın kendisi için çok güzel geçtiğini belirten Aşkım, "Hep bunu fark ettim, ailemin değerini anladım. Arkadaşlarımın değerini anladım, bir tabak yemeğin bile kıymetini anladım burada." dedi. Neden elendim diye düşünmedim, strateji yaptık ama olmadı, mutlu bir şekilde elendim. Takım arkadaşlarımı seviyorum." ifadelerini kullandı.