"Ben aşk adasına gelmedim" demişti! Survivor Sancakay canlı yayında gerçeği açıkladı!

Survivor 2021'in iddialı yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, Sancakay'ın Poyraz'dan hoşlandığını iddia etmişti. Sancakay tüm gerçekleri canlı yayında açıkladı. İşte detaylar...

"Ben aşk adasına gelmedim" demişti! Survivor Sancakay canlı yayında gerçeği açıkladı!

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor, dün akşam 61. bölümüyle ekranlara geldi. Dünkü konseyde gönüllüler takımından Aleyna Kalaycıoğlu, haftalar önce elenen Sancakay'ın Poyraz'dan hoşlandığını iddia etti.

Poyraz ise Aleyna'nın bu sözlerine, "Ben aşk adasına gelmedim" dedi. Survivor Panaroma Hafta Sonu' programına katılan Sancakay ise bu iddialara yanıt verdi.

Acun Ilıcalı'nın, Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında yaşanan gerginliği sorması üzerine konuşan Aleyna, Poyraz ile elemelerde iyi geçindiklerini ancak adaya geldikten sonra fikirlerin değiştiğini dile getirdi.

Aleyna'dan bomba açıklama

Sözlerine devam eden Aleyna, Sancakay'ın Poyraz'ı doldurduğunu söyleyerek; "Sancakay, Poyraz'dan hoşlanıyordu. Kendisi söyledi. Bu yüzden beni potansiyel tehlike olarak gördü ve aramızı bozdu" ifadelerini kullandı

Poyraz: Ben aşk adasına gelmedim

Aleyna'nın sözleri karşısında Poyraz gülerek "Ben aşk adasına gelmedim" derken, ünlüler ve gönüllüler takımında yarışmacılar gülerek tepki verdi.

 

"Ben aşk adasına gelmedim" demişti! Survivor Sancakay canlı yayında gerçeği açıkladı! - Resim : 3

Aleyna'nın sözlerine yanıt verdi

Bu iddiaların ardından 'Survivor Panaroma Hafta Sonu' programına katılan Sancakay Ilım Morgül ise canlı yayında Aleyna'nın sözlerine yanıt verdi.

"Ben aşk adasına gelmedim" demişti! Survivor Sancakay canlı yayında gerçeği açıkladı! - Resim : 4

"Ben yalancı oldum, aşık oldum"

Sancakay, "Çok güldüm bunlara. Aleyna'nın söylediği hiçbir şeye şaşırmıyorum. Ben yalancı oldum, aşık oldum. Bunlar cahilce açıklamalar... Aleyna, Survivor'ı ergen bir kesimin izlediğini biliyor. Ya tutarsa diye denedi büyük ihtimalle. İnsanlar inandı mı? Bilmiyorum" dedi.

"Kendisini sevmemesini kabullenemiyor"

Sancakay, sözlerine; " Aleyna, Poyraz'ın kendisini sevmemesini kabullenemiyor ve bunun altında bir sebep arıyor. Bu yüzden Sancakay mı doldurdu? diye düşünüyor. Böyle bir şey yok. Sahilde oturuyorduk hep, Poyraz'la basketbol konuşuyorduk" diye devam etti.