Survivor 2021'in yarışmacısı bakın hangi ünlünün akrabası kim çıktı!

Survivor Gönüllüler takımında yer alan Sancakay Ilım Morgül'ün aynı zamanda futbol dünyasından ünlü bir ismin yeğeni olduğu ortaya çıktı.

Survivor 2021'in yarışmacısı bakın hangi ünlünün akrabası kim çıktı!

Survivor 2021 kadrosunda kadın futbolcu Sancakay Ilım da yer aldı. Survivor Gönüllüler takımında yer alan Sancakay Ilım Morgül'ün aynı zamanda futbol dünyasından ünlü bir ismin yeğeni olduğu ortaya çıktı.

Survivor 2021'in yarışmacısı bakın hangi ünlünün akrabası kim çıktı! - Resim : 1

Bu hafta başlayacak olan Survivor 2021'de Ünlüler ve Gönüllüler takımı yarışmacıları belli oldu. Galatasaraylı eski futbolcu Barış Özbek'in yanı sıra futbol camiasından bir ismin daha yarışmaya katıldığı ortaya çıktı. Ünlü teknik direktör Ünal Karaman'ın yeğeni Sancakay Ilım, Survivor 2021'de Gönüllüler Takımı'nda mücadele edecek.

 Sancakay Ilım kimdir?

30 Ocak 1997'de İstanbul Bahçelievler'de dünyaya gelen, İzmir ve Rize'de büyüyen Sancakay Ilım, spora ritmik jimnastik ile başladı. Lise 3'e kadar İzmir'de okudu ve futbol kariyerine futsal ile başladı. Daha sonra ise futbola yöneldi.

Lise 4'de Rizespor takımına transfer olup orada liseyi bitirdi ve futbol kariyerine devam etti. Karadeniz Teknik Üniversitesinde Rus Dili ve Edebiyatı bölümünü 2 yıl okuyan Sancakay, Türkçe harici, İngilizce ve Rusça da biliyor.