Dominik'e veda etmemiş! Survivor İlayda Şeker'in Cemal Canseven ile verdiği bikinili pozları mest etti!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021'den elenen ünlüler takımının sempatik yarışmacısı İlayda Şeker'in paylaştığı bikinili cesur pozları sosyal medyayı salladı. İlayda'nın Survivor şampiyonu Cemal Can Canseven ile paylaşımı ise, gündem oldu. İşte detaylar...

Dominik'e veda etmemiş! Survivor İlayda Şeker'in Cemal Canseven ile verdiği bikinili pozları mest etti!

Survivor 2021'e 16. haftada veda eden İlayda Şeker'in sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı son paylaşımları gündem oldu.

Survivor'un sporcu olmayan tek ismi İlayda Şeker'in, adaya veda ettikten sonra Dominik'ten ayrılmadığı ortaya çıktı. Şeker'in bikinili son pozları ise adeta nefes kesti. 

Dominik'e veda etmemiş! Survivor İlayda Şeker'in Cemal Canseven ile verdiği bikinili pozları mest etti! - Resim : 1

 

Dominik'e veda etmemiş! Survivor İlayda Şeker'in Cemal Canseven ile verdiği bikinili pozları mest etti! - Resim : 3

Yıldız yarışmacının Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ile paylaştığı fotoğrafı ise akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Dominik'e veda etmemiş! Survivor İlayda Şeker'in Cemal Canseven ile verdiği bikinili pozları mest etti! - Resim : 5

İlayda, paylaşımına ise, "Kahramanım" notunu düştü. Survivor'un sevilen yarışmacısı İlayda Şeker'in bikinili cüretkar pozlarına ise beğeni ve yorum yağdı.

 

Dominik'e veda etmemiş! Survivor İlayda Şeker'in Cemal Canseven ile verdiği bikinili pozları mest etti! - Resim : 7

Takım arkadaşı Çağrı Atakan, Cemal Can ve Berkan Karabulut ile eğlenceli anlarını paylaşan Şeker, sosyal medyada adından sıkça bahsettiriyor.

 

Dominik'e veda etmemiş! Survivor İlayda Şeker'in Cemal Canseven ile verdiği bikinili pozları mest etti! - Resim : 9

İlayda Şeker, yarışmadan elendikten sonra, "Sözlerime nasıl başlayacağımı inanın bilmiyorum ,şuan bu yazıyı yazarken hem ağlıyorum , hemde gülüyorum , ellerim titriyor , meğer ne çok sevenim varmış benim .. Beni destekleyen , benimle birlikte ekran başında hop oturup hop kalkan , benimle birlikte gülen , ağlayan herkese çokçokçok teşşekkür ederim ..  size bu vefa borcumu nasıl öderim inanın bilmiyorum . O kadar güzel mesajlar aldım ki .  Hiç biriniz üşenmeden profilime girip mesaj atmışsınız , yorum yazmışsınız . Ve ben bu yazımdan sonra hepinizin mesajlarını tek tek okuyup cevap vermeye  başlayacağım . Sizler benim ailem olmuşsunuz , hepiniz beni ailenizden bir parça olarak görmüşsünüz Allah sizi benim başımdan eksik etmesin 🙏" notunu düşmüştü.

 

Dominik'e veda etmemiş! Survivor İlayda Şeker'in Cemal Canseven ile verdiği bikinili pozları mest etti! - Resim : 11