Survivor Nisa yeni saçı ve mini şortuyla öyle bir poz verdi ki! Yeni imajıyla görenleri şaşırttı! Adeta yorum yağdı!

Tv8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor Allstar şampiyonu Nisa Bölükbaşı gündemden düşmüyor! Her hareketi olay olan Survivor Nisa imaj değiştirdi. Saçları ve mini şortuyla yaptığı paylaşım adeta olay oldu! Sevgilisi Ogeday Girişken için sosyal medyada “Evlenmeden önce iki kere düşün” yorumları yapıldı. İşte Nisa’nın yeni tarzı…

Survivor Nisa yeni saçı ve mini şortuyla öyle bir poz verdi ki! Yeni imajıyla görenleri şaşırttı! Adeta yorum yağdı!

Acun Medya tarafından Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor Allstar yarışmasının bu yıl ki şampiyonu Nisa Bölükbaşı olmuştu. Olay yaratan şampiyonluk yarışma bitmesine rağmen uzun süre gündemde kalmıştı. Milyonlarca hayranının desteğiyle “Suvivor Allstar Şampiyonu” olan Nisa Bölükbaşı, yarışmanın ardından yaptığı işleriyle de adından söz ettiriyor. 

Yarışmadan döndüğü gibi marka işbirliklerine imza atan Nisa Bölükbaşı, Dimes ile anlaşmıştı. Bu dönemde 5 farklı marka ile anlaşan Survivor Nisa, reklam işbirlikleri için iddialara göre 1 milyon TL’yi aşkın anlaşma imzalamıştı. Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterine hayat veren Onur Seyit Yaran ile kamera karşısına geçti. Reklam çekimleri sırasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla herkesi şaşırttı. 

Survivor’da makyajsız görmeye alışkın olunan Nisa Bölükbaşı, yeni pembe saçları, makyajı ve mini şortuyla paylaşım yapınca takipçilerinden yorum yağdı. Nisa’nın doğal halini sevdiğini söyleyen sevgilisi Ogeday Girişken’e de yorumlar gecikmedi. “Bu kız çok değişik ya”, “Evlenmeden önce iki kere düşün” yorumları yapıldı. 

Hayranları tarafından yakından takip edilen Nisa’nın her paylaşımı olay oluyor. Reklam anlaşmaları ile 1 yıl ekranlarda sık sık göreceğimiz Nisa Bölükbaşı’nın yeni imajı milyonları ikiye böldü.

Survivor Nisa yeni saçı ve mini şortuyla öyle bir poz verdi ki! Yeni imajıyla görenleri şaşırttı! Adeta yorum yağdı! - Resim : 1