Survivor Aleyna'nın çığlıkları Dominik'i inletti! Herkesi gözyaşlarına boğdu!

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor'un yeni bölüm fragmanında yarışmacılar aileleriyle bir araya geldi. Engelli kardeşi Cansu'ya sarılıp hıçkırıklara boğulan Aleyna Kalaycıoğlu ise, çığlıklarıyla tüm Türkiye'yi ağlattı.

Survivor Aleyna'nın çığlıkları Dominik'i inletti! Herkesi gözyaşlarına boğdu!

Seyirciyi TV8 ekranlarına kilitleyen Survivor 2021'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Çeyrek finalin yaklaştığı Survivor'da pazar günü ekrana gelecek bölümde Acun Ilıcalı büyük ödülü açıkladı. Dominik'te gözyaşları sel oldu.

 

Survivor Aleyna'nın çığlıkları Dominik'i inletti! Herkesi gözyaşlarına boğdu! - Resim : 2

"Şu duvarın arkasında aileniz var"

Acun Ilıcalı ödül oyunu için yarışmacılara büyük sürpriz yaptı. Ilıcalı, 'Şu duvarın arkasında aileleriniz var. Hepinizin ailesinden birer kişi şu duvarın arkasında' dedi.

Tüm Türkiye'yi ağlattı

Yarışmacılar daha sonra aileleriyle bir araya geldi. Duygusal anların yaşandığı bölümde Aleyna Kalaycıoğlu'nun hem annesi hem de kız kardeşi geldi. 'Annemle Cansu geldi' diyen Aleyna Kalaycıoğlu sevinç çığlıklarıyla Türkiye'yi ağlattı.

Survivor Aleyna'nın çığlıkları Dominik'i inletti! Herkesi gözyaşlarına boğdu! - Resim : 4

Duygu dolu anların yaşandığı Survivor'da Aleyna Kalaycoğlu trafik kazası sonucu yüzde 100 engelli kalan kardeşi Cansu'ya sarılıp 'Seni çok özledim' diyerek hıçkırıklara boğuldu.

Verdiği röportajda, babasıyla görüşmediğini belirten Aleyna, bu zor süreçte annesinin her şeyi bırakıp kendini kardeşine ve kendisine adadığını ifade etmişti.

 

Survivor Aleyna'nın çığlıkları Dominik'i inletti! Herkesi gözyaşlarına boğdu! - Resim : 6

Kalaycıoğlu, "Kardeşim belki yürüyüp konuşabilecekti, bana abla diyebilecekti, kader demek istemiyorum çünkü bu çok büyük bir olay" ifadelerini kullanmıştı.