Arkadaşım demişti! Serenay Sarıkaya ile Haldun Demirhisar fena yakalandı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya aşk iddialarına ateş püskürdüğü iş insanı Haldun Demirhisar ile Göcek'te baş başa görüntülendi. İşte detaylar...

Arkadaşım demişti! Serenay Sarıkaya ile Haldun Demirhisar fena yakalandı!

Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar geçen ay Göcek’te, iş insanının teknesinde görüntülenmiş, güzel oyuncu sosyal medyada yapılan yorumlara, “Hakkımda çıkan ve çok çirkin bir üslupla yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsedilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum” mesajıyla isyan etmişti.

 

Arkadaşım demişti! Serenay Sarıkaya ile Haldun Demirhisar fena yakalandı! - Resim : 2

29 yaşındaki Serenay Sarıkaya, Haldun Demirhisar’la yine Göcek’te görüntülendi. İkili, bu kez iş insanının çiftlik evinde kameraya yansıdı. Sarıkaya ve Demirhisar, ziyaretlerine gelen arkadaşlarını uğurladıktan sonra bahçede baş başa vakit geçirdi.

 

Arkadaşım demişti! Serenay Sarıkaya ile Haldun Demirhisar fena yakalandı! - Resim : 4

Yaklaşık 1 aydır bu evde kalan ikilinin birlikte görüntülenmemek için yalnızca gece geç saatlerde Bedri Rahmi Koyu’nda bağlı bulunan tekneye geçtikleri öğrenildi.

 

Arkadaşım demişti! Serenay Sarıkaya ile Haldun Demirhisar fena yakalandı! - Resim : 6

Bıçak altına yatma kararı aldı

Haldun Demirhisar’ın, Serenay Sarıkaya’yla görüşmeye başladıktan sonra görünüşüne daha çok dikkat etmeye başladığı, hatta bunun için bıçak altına yatma kararı aldığı konuşuluyor. Yakınlarının iddiasına göre; işadamı zayıflamak amacıyla yakında mide ameliyatı olacak.

Kaynak: Hürriyet