#Susamam kütüphanelerinin ilki kuruldu

Şanışer'in liderliğinde bir araya gelen 17 rap sanatçısının seslendirdiği "Susamam" adlı şarkı kapsamında geliri köy okullarına gitmesi için #Susamam tişörtleri tasarlanmış ve internet üzerinden satışa sunulmuştu. Bu proje kapsamında kazanılan para ile ilk kütüphane kuruldu.

Şanışer'in liderliğinde bir araya gelen 17 rap sanatçısının seslendirdiği "Susamam" adlı şarkı sadece müzik sunmamış, aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesine imza atmıştı.

Türkiye’nin gündeminde yer alan adalet, kadına yönelik şiddet, eğitim, hayvana yönelik şiddet, özgürlük vb. konulara değinmiş ve şarkı uzun süre gündeme oturmuştu.

Proje kapsamında tasarlanan #Susamam tişörtleri internet üzerinden satışa sunuldu; gelirleri köy okullarına bağışlanacaktı. Klipte yer alan sokak hayvanlarının da sahiplenilmeyi beklediği öğrenilmişti.

Susamam Projesi kapsamında köy okullarına yardım için satışı gerçekleştirilen ürünlerden kazanılan parayla ilk kütüphane Ağrı Düzgören İlkve Ortaokulu’na yapıldı.

#Susamam kütüphanelerinin ilki kuruldu - Resim : 1Fuat Ergin, "#Susamam kütüphaneleri kuruluyor" diyerek kütüphanelerin devamının geleceğinin mesajını verdi.

#Susamam kütüphanelerinin ilki kuruldu - Resim : 2Kütüphane yapılan okuldaki çocuklar proje lideri Şanışer’in doğum gününü kutladı. Ünlü rapçi bu duygusal anları instagram hesabından “Muhtemelen bugüne kadar ki en güzel doğum günü kutlaması buydu!” notuyla paylaştı.

#Susamam kütüphanelerinin ilki kuruldu - Resim : 3

Projede Şanışer’e eşlik eden isimler ise şöyle: Fuat, Ados, Hayki, Server Uraz, Beta, Tahribad-ı İsyan, Sokrat St, Ozbi, Deniz Tekin, Sehabe, Yeis Sensura, Aspova, Aga B, Mirac, Mert Şenel, Kamufle.

#Susamam kütüphanelerinin ilki kuruldu - Resim : 4