“Tadı damağımızda kaldı” dedi, bombayı patlattı! Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe ve Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek öneri!

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig’in gelecek yıl 20 takımla oynanacağını ifade ederek, “Belki bir yıllığına play-off oynanabilir. Belki de yaşanan o sezonun tadı damağımızda kaldı çünkü Fenerbahçe-Galatasaray finali olmuştu” dedi.

“Tadı damağımızda kaldı” dedi, bombayı patlattı! Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe ve Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek öneri!

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışı ve kümede kalma mücadelesi devam ederken gelecek sezonun nasıl olacağı da şimdiden konuşulmaya başlandı.

“Tadı damağımızda kaldı” dedi, bombayı patlattı! Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe ve Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek öneri! - Resim : 1

LİG, 20 TAKIMLA OYNANACAK 

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi nedeniyle ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK gelecek sezon ligde yer almasıyla sezon 20 takımla oynanacak. Bu konu hakkında spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’dan çarpıcı bir öneri geldi.

“Tadı damağımızda kaldı” dedi, bombayı patlattı! Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe ve Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek öneri! - Resim : 2

RIDVAN DİLMEN'DEN ÖNERİ

Dilmen, gelecek sezon Süper Lig’de play-off oynanabileceğini ifade etti. Dilmen şunları söyledi:

"Gelecek sezon olağanüstü bir süreçten dolayı 20 takımla oynanacağı için belki bir yıllığına play-off oynanabilir. Belki de yaşanan o sezonun tadı damağımızda kaldı çünkü Fenerbahçe-Galatasaray finali olmuştu.”

“Tadı damağımızda kaldı” dedi, bombayı patlattı! Rıdvan Dilmen’den Fenerbahçe ve Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek öneri! - Resim : 3

BU SEZON İÇİN GALATASARAY KARŞI ÇIKMIŞTI

Öte yandan bu sezon için konuşulan play-off sistemine Fenerbahçe Teknik Direktörü Jesus destek vermiş, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek karşı çıkmıştı. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de play-off sistemine kapıyı kapatmıştı.