Takım en önemli ismiydi! Trabzonspor’da ayrılık çok yakın… Erol Bulut, yıldız futbolcuyu istedi, kesenin ağzı açıldı!

Teknik direktörlüğünü Erol Bulut’un üstlendiği İngiltere Championship ekibi Cardiff City, Trabzonspor ile sözleşme yenilemeyen Anastasios Bakasetas’a 2 milyon euro maaş teklif etti. Gözler futbolcunun vereceği karara çevrildi.

Takım en önemli ismiydi! Trabzonspor’da ayrılık çok yakın… Erol Bulut, yıldız futbolcuyu istedi, kesenin ağzı açıldı!

Trabzonspor’un 2021 yılının Ocak ayında Alanyaspor’dan 3 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas, gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olurken kazanılan Süper Lig ve Süper Kupa şampiyonluklarında büyük pay sahibi oldu.

Takım en önemli ismiydi! Trabzonspor’da ayrılık çok yakın… Erol Bulut, yıldız futbolcuyu istedi, kesenin ağzı açıldı! - Resim : 1

TRABZONSPOR DEVAM ETMEK İSTİYOR

Bordo-mavili ekiple olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Yunan futbolcunun durumu belirsizliğini koruyor. Trabzonspor, futbolcuyla yola devam etmek isterken çarpıcı bir gelişme yaşandı.

CARDIFF CITY'DEN TEKLİF

Teknik direktörlüğünü Erol Bulut’un üstlendiği İngiltere Championship ekibi Cardiff City, Bakasetas için harekete geçti. Teknik direktör Erol Bulut, Alanyaspor’dayken birlikte çalıştığı futbolcunun transfer edilmesini bizzat istiyor. İngiliz ekibi Yunan futbolcuya 2 milyon euro maaş önerdi.

Takım en önemli ismiydi! Trabzonspor’da ayrılık çok yakın… Erol Bulut, yıldız futbolcuyu istedi, kesenin ağzı açıldı! - Resim : 2

AVRUPA'DA OYNAMAK İSTİYOR

Tuttomercatoweb’de yer alan habere göre Bakasetas, Trabzonspor’un sözleşme uzatma teklifini geri çevirdi. Yıldız futbolcunun İngiltere, İtalya veya İspanya gibi daha iyi performans gösteren bir ligde oynamak istediği belirtildi.

BAKASETAS'IN TRABZONSPOR PERFORMANSI

Trabzonspor formasıyla toplamda 133 maça çıkan Bakasetas, 31 gol attı, 22 asist yaptı. 30 yaşındaki futbolcunun Transfermarkt’a göre güncel piyasa değeri 10 milyon euro olarak gösteriliyor.