Mark Zuckerberg 11 yıl sonra tweet attı! Elon Musk'a olay gönderme!

Facebook’un sahibi Meta'nı CEO'su Mark Zuckerberg, Twitter'a rakip olan Threads'i kullanıma sundu. Milyonlarca insanın dikkatini çeken uygulamayı kullanıma açtıktan sonra Twitter'dan yaptığı paylaşım ise dikkat çekti. Zuckerberg 11 sonra tweet attı. Elon Musk'a gönderme yapan Zuckerberg paylaşımında, karşılıklı olarak birbirini gösteren iki örümcek adam fotoğrafı paylaştı.

Mark Zuckerberg 11 yıl sonra tweet attı! Elon Musk'a olay gönderme!

Meta, Twitter rakibi uygulaması Threads'i bu sabah kullanıma sundu. Elon Musk'ın sahip olduğu Twitter için şimdiye kadarki en güçlü tehdit olarak kabul edilen Threads'e ilgi beklenen çok daha fazla.

ZUCKERBERG'DEN DİKKAT ÇEKEN GÖNDERME

Meta CEO'su Mark Zuckerberg ise 11 yıl sonra ilk kez, tam da Threads'in piyasaya sürüldüğü gün, tweet attı. 2012 yılından beri paylaşım yapmayan Zuckerberg, paylaşımıyla Elon Musk'a dikkat çeken bir gönderme yaptı.

Meta’nın CEO’su Zuckerberg, Threads açıldıktan sonra Twitter’da ‘karşılıklı olarak birbirini gösteren iki örümcek adam’ fotoğrafı paylaştı.

Bu görsel internet dünyasında, birbirine benzeyen şeyleri tanımlamak için kullanılıyor. Threads’in Twitter’a benzerliği nedeniyle bu görsel söz konusu iki sosyal medya platformu için de kullanılıyor. Bu paylaşımıyla Elon Musk'a dikkat çeken gönderme yaptı. Musk'ın cevabı ne olacak?  

Zuckerberg, Twitter’daki son paylaşımını 18 Ocak 2012’de yapmıştı. Zuckerberg’in Twitter’da toplam 20 gönderisi bulunuyor.