Taraftarlara müjde! Galatasaray yıldız futbolcunun transferinde aşama kaydetti! Yakın zamanda İstanbul’a gelebilir

Galatasaray, geçen sezon kiraladığı Milot Rashica’yı yeniden transfer etmek için Norwich ile yaptığı görüşmelerde önemli aşama kaydetti.

Taraftarlara müjde! Galatasaray yıldız futbolcunun transferinde aşama kaydetti! Yakın zamanda İstanbul’a gelebilir

Yaz transfer döneminde Mauro Icardi, Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Günay Güvenç ve Wilfreid Zaha’yı kadrosuna katan Galatasaray’da transfer çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda sarı kırmızılı takım geçen sezon kazanılan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Kosovalı futbolcu Milot Rashica’yı bonservisiyle transfer etmek için Norwich City ile görüşmelerini sürdürüyor.

Taraftarlara müjde! Galatasaray yıldız futbolcunun transferinde aşama kaydetti! Yakın zamanda İstanbul’a gelebilir - Resim : 1

TRANSFERDE AŞAMA KAYDEDİLDİ

Ertan Süzgün’ün haberine göre Galatasaray, Milot Rashica transferi için Norwich ile yaptığı pazarlıklarda önemli aşama kaydetti.

Taraftarlara müjde! Galatasaray yıldız futbolcunun transferinde aşama kaydetti! Yakın zamanda İstanbul’a gelebilir - Resim : 2

İSTANBUL'A GETİRİLMESİ PLANLANIYOR

Galatasaray, Norwich’in inadını kırıp oyuncuyu yakın zamanda İstanbul’a getirmeyi planlıyor.

Transfermarkt’a göre değeri 8.5 milyon euro olarak gösterilen 27 yaşındaki Rashica, Galatasaray formasıyla çıktığı 30 maçta 6 gol attı, 7 asist yaptı.