Tarihi kent Edirne sonbaharın güzelliği ile mest ediyor

Türkiye'nin Batı kapısındaki temsili olan Edirne sonbaharın renkleri ile sarmalandı. Hem tarihi geçmişi ile hem doğal güzellikleri ile Türkiye'nin önemli kentlerinden birisi olan kent hazan mevsiminde kartpostallara taş çıkartacak güzelliği ile mest ediyor.

Tarihi kent Edirne sonbaharın güzelliği ile mest ediyor

Hem tarihi geçmişi hem doğal güzellikleri ile kendisinden söz ettiren Edirne sonbaharın renkleri ile sarmalandı. Hazan mevsiminin son demlerini yaşayan Edirne kartpostallık görüntüleri ile yerli ve yabancı turistlerin beğenisini kazanıyor. 

MERİÇ SONBAHARDA GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Güz mevsiminde yaprakları sararan, gövdeleri ve dallarıyla rengarenk tonlara bürünen Meriç Nehri etrafındaki ağaçlar, kentin eşsiz güzelliklerine güzellik kattı.

Tarihi kent Edirne sonbaharın güzelliği ile mest ediyor - Resim : 1

TARİHİ KENT

Karaağaç Mahallesi'nde Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi olarak işlev gören eski gar ve önündeki kara trenin çevresi, açık bir film platosunu andıran tarihi kentin ziyaretçilerine sonbahar renklerini sunuyor.

 

Tarihi kent Edirne sonbaharın güzelliği ile mest ediyor - Resim : 2

TURİSTLERİN İLGİSİ YOĞUN

Ağaç yoğunluğu ve bitki örtüsüyle öne çıkan Bosnaköy yakınlarındaki Nato Köprüsü mevkisi de sonbaharın sarı ve kahverengi tonları ile kent sakinlerinin yanı sıra turistler için bir çekim alanı oluşturuyor.

Tarihi kent Edirne sonbaharın güzelliği ile mest ediyor - Resim : 3