Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ve Hakkari Valisi İdris Akbıyık'dan Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına mesaj

tv100'ün ilgiyle izlenen Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider ve Hakkari Valisi İdris Akbıyık

tv100.com Yazarı Barış Yarkadaş, Hukukçu Avukat Cem Kaya, Kamuoyu Araştırma Şirketi Başkanı Hilmi Daşdemir ve Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

Şen'in hayat pahalığı ile ilgili sözleri sonrası Daşdemir "Tarım Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider’e sordum ‘Birçok ürünün ihracına izin vermiyoruz fakat arz durumuna göre dönemsel aşma oluyor. Ürün arz ve talep dengesi son derece hassas bir şekilde takip ediliyor’ ve sizleri davet ediyor." ifadelerini kullandı.

Daşdemir "‘Hakkari’de ilk kez bir OSB kuruluyor, hem Yüksekova’da hem Merkez’de tekstil fabrikası şu anda yapılıyor, son 3 yıl içerisinde 1000’e yakın manda Yüksekova’ya verilmiş durumda ve Hakkari tarihinin en iyi yatırım ve hizmet dönemini yaşıyor’ diyor Sayın Vali" sözlerine yer verdi.