Tarsus İdman Yurdu kulüp başkanından futbolculara ağır hakaretler

TFF 2. Lig'de mücadele eden Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık, takımının 1-1 berabere kaldığı Uşakspor maçının ardından futbolcular için ağır hakaretlerde bulundu. Kırbıyık, "Eşşek alsaydım kargo kurardım" dedi.

Tarsus İdman Yurdu kulüp başkanından futbolculara ağır hakaretler

Tarsus İdman Yurdu Başkanı Şahin Kırbıyık, takımının 1-1 berabere kaldığı Uşakspor maçı sonrasında çileden çıktı ve sosyal medya hesabından futbolcularına yönelik hakaret içeren sözlerin yer aldığı bir paylaşımda bulundu. İşte Kırbıyık'ın sözleri:

"Verdiğim onca paraya inek alsaydım, memleketime sütünü bedava dağıtsaydım memleket ihya olurdu. Eşşek alsaydım, kargo kurardım, yedikleri içtikleri haram olsun. Eşşek değil, inek değil bilin bakalım bu ne?"

Tarsus İdman Yurdu, dün akşam konuk ettiği Uşakspor ile 1-1 berabere kalmıştı. Yılmaz Basravi'nin 14. dakikada attığı golle 1-0 öne geçen ev sahibi takım üstünlüğünü koruyamamış ve 80. dakikada Yasin Ozan'ın golüyle sahadan 1 puanla ayrılmıştı.

Ergün Penbe'nin yerine Hüseyin Kalpar geldi

Sezona Ergün Penbe ile başlayan Tarsus temsilcisi yaklaşın iki hafta önce Penbe ile yollarını ayırmış ve teknik direktörlük görevine Hüseyin Kalpar'ı getirmişti.

Tarsus İdman Yurdu, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 6 maçta topladığı 8 puanla 11. sırada yer alıyor. 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgisi bulunan Tarsus, 5 gol atarken kalesinde de 5 gol gördü.

Tarsus İdman Yurdu kulüp başkanından futbolculara ağır hakaretler - Resim : 2

Paylaşımı tepki çekince yeni açıklama yaptı

Şahin Kırbıyık paylaşımın ardından gelen tepkilere cevap olarak bir paylaşımda daha bulundu. Kırbıyık şu ifadeleri kullandı:

"Paylaşımımın ahlaki olmadığını söyleyenler bu gücü nereden alıyor? Mafya mı? diyen beyhudeler. Dolandırıcıların kandırarak iş yapması, benim değil Tarsus halkımın umutlarıyla oynaması bu mu ahlaki? İnsanları yanıma kadar gönderip şampiyonluk sözleri verdirterek göz boyayıp antin kuntinle hiçbir yerde görülmeyen peşin para alıp, primleri takır takır zamanında ödenenlerin sahada yayılması mı ahlaki? Siz kim oluyorsunuz benim sayfama girip yazılanları okuyorsunuz. Ben kim miyim? Hiçbir şeyi önemsemeyen sadece Tarsus'a şampiyonluk sözü vermiş biriyim. Canı yanan eşek attan pek sıçrar, kimseye verilecek hesabım yok. Her kişi yaptığı işin aldığı paranın hakkını versin. Veremeyen de antin kuntine gerek yok yapamıyorum desin. Yeniden yapılanmak zor değil."