Tatvan’da sonbahar tüm görkemiyle birlikte geldi

Sonbahar tüm güzellikleriyle birlikte Tatvan'da boy gösterdi. Sonbaharın beraberinde getirdiği eşsiz güzellikler vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Tatvan’da sonbahar tüm görkemiyle birlikte geldi

Sonbahar mevsiminin etkisine giren birçok ilde yağmur etkili olmaya devam ederken, Tatvan ilçesinde ise sonbaharın etkisine giren doğa güzel görüntüler oluşturuyor. Doğal güzelliği ile her mevsim kendine hayran bırakan Tatvan’ın orman yamacında yer alan Çağlayan Mahallesi, sonbahar ile birlikte apayrı bir güzelliğe büründü. Doğal görüntüsü ile Karadeniz’i andıran şirin mahalle, özellikle doğasever ve doğa fotoğrafçılarının ilgisini çeken yerlerin başında geliyor.

SONBAHAR TÜM RENKLERİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

Yağan yağmur sonrası mahalle ile dağ eteği arasında yer alan ağaçlık alanlar altın sarısına, doğa ise adeta gökkuşağı renklerine büründü. Diğer yandan; oluşan doğal güzelliği keşfetmek isteyen doğaseverler ormanlık alanlarda doğa yürüyüşleri yaparak doğal güzelliğin tadını çıkarıyor. Sonbahar mevsimi tüm renkleriyle görenleri büyülüyor.

 

Tatvan’da sonbahar tüm görkemiyle birlikte geldi - Resim : 1

Ailesiyle birlikte doğa yürüyüşüne çıkan bir vatandaş, doğal güzellikler içinde yürüyüş yapmanın keyfini yaşadıklarını ifade etti.

Öte yandan, Venuma Dağcılık, Havacılık ve Su Altı Sporları Topluluğu üyeleri de Çağlayan Mahallesi’nde “Doğa Yürüyüşü” etkinliği düzenledi.
Bölgenin doğal güzelliği ile kendine hayran bıraktığını ifade eden topluluk yöneticilerinden Veysel Tüzün, sonbaharın tüm doğal güzelliğini aynı anda yaşamak isteyenleri ilçeye doğa yürüyüşü yapmaya davet etti.

 

Tatvan’da sonbahar tüm görkemiyle birlikte geldi - Resim : 2