"Tayyip Erdoğan inanılmaz işler yaptı" diyerek Ertuğrul Özkök anlattı! Sözleri Twitter'da TT oldu: Dünyanın kafasına 'Türkiye büyük devlettir’ imajını yerleştirdi

tv100'ün ses getiren programı Cengiz ile Ahtapot programında Ertuğrul Özkök'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan "Tayyip Erdoğan inanılmaz işler yaptı. Erdoğan, dünyanın kafasına ‘Türklerle oynamayın, Türkiye büyük devlettir’ imajını yerleştirdi" sözleriyle bahsetmesi kısa sürede Twitter'da TT oldu.

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanları, en çok merak edilenleri her hafta Cengiz Semercioğlu ve Ertuğrul Özkök'ün sunumuyla Cengiz ile Ahtapot'ta masaya yatırıldı. Özkök'ün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderlik vasfı ve icraatlarından övgüyle bahsetmesi sosyal medyada gündem oldu. 

"Kimsenin inkâr etmeyeceği inanılmaz işler yaptı"
"Türkiye'nin yönetime aday liderlik havuzu benim hayatımda hiç görmediğim kadar zengin şu anda." diyen Özkök "Aynı şey daha az ama AKP içerisinde de var. Çünkü orada güçlü liderlik o kadar.. ve arkasında bir başarı hikayesi var. O güçlü liderliğin arkasında istediğiniz kadar kızın; başarılı bir liderlik var. Tayyip Erdoğan var. Yani kimsenin inkâr etmeyeceği inanılmaz işler yaptı." ifadelerini kullandı. 

"Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi gerçekten bütün dünyanın kafasına ‘Türklerle oynamayın, Türkiye büyük devlettir’ imajını yerleştirdi"
Özkök "Şu geçen gün denize indirilen Anadolu Gemisi falan. Türkiye’nin geldiği sanayi… Bunları kimse inkâr edemez. Yapılan yollar, altyapılar, köprüler… Bunları kimse inkar edemez. Bir de inkar edilmeyecek bir tarafı var; Tayyip Erdoğan, Türkiye'yi gerçekten bütün dünyanın kafasına ‘Türklerle oynamayın, Türkiye büyük devlettir’ imajını yerleştirdi. Şimdi bunlar Tayyip Erdoğan seçimi kazansa da kaybetse de inkâr edilmeyecek gerçekler.” diye konuştu.