Tekirdağ'da yapılan villa baskını sırasında evden çıkanlar şaşkına çevirdi. Sosyal medya üzerinden getirmişler

Tekirdağ'da bir villaya yapılan baskında ele geçirilenler herkesi şaşırttı. Yurda kaçak olarak getirildiği belirlenen 1 aslan, 1 maymun ve piton bulundu. Ekipler, nesli tükenmekte olan hayvanların sosyal medya üzerinden ticareti yapıldığını belirledi.

Tekirdağ'da yapılan villa baskını sırasında evden çıkanlar şaşkına çevirdi. Sosyal medya üzerinden getirmişler

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Marmaraereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmada,  Nesli Tehlike Altında Olan Yabani Hayvan ve Bitki Türleri (CİTES) kategorisine giren hayvanları yurda kaçak olarak getirilip, sosyal medya üzerinden ticaretinin yapıldığı belirlendi.

Tekirdağ'da yapılan villa baskını sırasında evden çıkanlar şaşkına çevirdi. Sosyal medya üzerinden getirmişler - Resim : 1

VAHŞİ HAYVANLAR ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekipleri, şüphelinin ilçenin Kamaradere Mahallesi'ndeki villasında yaptığı aramada 1 aslan, 1 maymun ve 1 piton ele geçirildi. El konulan hayvanlar Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne teslim edildi. Hayvanları getirdiği belirlenen 3 şüpheli hakkında işlem yapıldı. 

Tekirdağ'da yapılan villa baskını sırasında evden çıkanlar şaşkına çevirdi. Sosyal medya üzerinden getirmişler - Resim : 2