Üvey baba dehşeti!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde üvey baba dehşeti yaşandı. Bir süredir imam nikahlı yaşadığı kadının 7 yaşındaki oğluna işkence yaptığı belirlenen Ramazan A. isimli şahıs gözaltına alındı.

Üvey baba dehşeti!

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Fevzi Paşa Mahallesi Naim Süleymanoğlu Sokak'taki apartmanın birinci katında sürekli ağlayan ve bağıran mahalle sakinleri durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, elleri, ayakları, yüzü, başı ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp ve yanık izleri olduğunu tespit ettiği 7 yaşındaki S.Y.A.'yı şiddet ve işkence gördüğü için Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Hastanedeki tedavisinde şiddet uygulandığı belirlenen S.Y.A. ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Burada pedagog ve avukat eşliğinde ifadesi alınan çocuğa polisler yemek ikram etti ve oyun oynadı. Çocuğun işlemlerinin ardından devlet korumasına alınacağı öğrenildi.

Üvey baba gözaltına alındı

Bir süredir imam nikahlı yaşadığı S.D.A.'nın oğlu S.Y.A'yı darbettiği ve işkence yaptığı iddia edilen üvey baba Ramazan A, polis ekiplerince gözaltına alındı. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Anne S.D.A. ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.