Tekne terörüne tanıklık eden Metehan Eşki o anları anlattı

Bodrum'da yaşanan Maçakızı oteli teknesi terörüne birebir tanıklık eden tv100 muhabiri Metehan Eşki canlı yayında yaşananları anlattı.

İşte Metehan Eşki'nin açıklamaları:

"Bayramın birinci günü böyle bir şeyin yaşanması hem bizim açımızdan üzücü hem de biraz korku dolu oldu. Aslında bizim için rutin sıradan yapmış olduğumuz her zaman yapmış olduğumuz bir olaydı. Biz işimizi yaparken cennet koyunun oradaki otellerde beaclerdeki ünlüleri paparazzi adında çekmek için geziyoruz bakıyoruz. Ve bu sırada yapmış olduğumuz gibi her zaman rutinimize devam ediyoruz. İşimiz bittiğinde dönerken bir surat teknesinin bize doğru geldiğini fark ettik. Çok ilginçti ki o durum, ne yapacağımızı da bilemedik. Şaşıddık tabi ki, bizim teknemiz çok küçük değildi. Balıkçı teknesi ve gayet büyük görünebilecek bir tekne. Zaten bize gelen süraat teknesinin burnu havadaydı. Çok hızlı geliyordu. Onun bizi görmeme ihtimali yoktu. Bir kaptanın o şekilde büyük bir balıkçı teknesini görmeme ihtimali yoktu. Biz de belki görüyordur, yapacağı bir hamle vardır diye son ana kadar bekledik. Balıkçı teknesinde. Son anda baktık yapacak artık bir şey yok denize atladık.

Biz toplamda 3 gazeteci bir de balıkçı teknesinin kaptanı vardı. Osman abi. Gazetecilerde herhangi bir sıkıntı yok, ağır yaralanma yok. Ufak tefek çizikler var. Ama osman abi balıkçı teknesinin sahibi onun sağ ayağı yanlış hatırlamıyorsam paramparça oldu. Ben bakamadım öyle söyleyeyim. Bir de anlatılmaz derecede kötü bir olaydı."